reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Myśa to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& aby @ nie przyszła przez najbliższe 9mięsiecy.
A ja czekam na testowanko do 10listopada pod warunkiem że @ nie przyjdzie. Mam cichą nadzieję że się udało choć nie mam żadnych objawów;-);-)
czytam własnie co mama pisze i lopop no i mogło by sie tutaj zgadzać bo jakiś tydzień temu przez parę dni miałam płodny śluz i kłucia jajników,szyjka była otwarta i wysoko( co jest dziwne że ona wciąż jest otwarta i jest wysoko a śluzu płodnego brak) a ostatniego dnia taki porządny ból brzucha i wtedy własnie miała przyjść@. Teraz wydaje mi sie że może przy pierwszym podejściu do owu coś nie tak było z moim pęcherzykiem i dopiero teraz była kolejna owu i może już w końcu szczęśliwa. no to andzia oby nas@ nie odwiedziła może będziemy się razem cieszyć.
Dziewczyny o IUI będziecie myśleć jak się nie uda a do tego czasu trzeba mieć nadzieję, trzymajcie się

reklama
dzien dobry dziewczyny zostalo mi jeszcze 9 dni do testowania ale cos mi sie wydaje ze znowu z tego nic nie bedzie mam takie dziwne przecucie i dopada mnie znowu depresja jesienna a powiedzcie mi dziewczyny czy ktoras z was miala jakies wczesne objawy?

andzia trzymama&&&&&&&&&&&&&& moze jednak kto wie??? Zapytaj staraczki na 2011, tam trzy zafasolkowaly i widzialam je rano na watku!! Ja w tej kwestii niestety nic nie doradze. Jeszcze. Bo mam zamiar w tym cyklu zafasolkowac!!!!!!!!!!!!!!!

Ja jestem wróciłam i czekam na owulkę, tzn. dzisiaj mam 10dc, a owulkę zazwyczaj mam między 17 a 19dc. W tym cyklu mam mieć IUI i powiem wam, że się trochę boję, sama nie wiem czego...

wikulaa nie tylko nie boj sie, ale jeszcze wszystko dokladnie zapamietaj i opisz, bo kto wie jakie cuda mnie jeszcze czekaja w przyszlosci.

witajcie prosze o rade .....
Wczoraj od. 10 miałam lekkie brązowawe plamienie przez ok. 3-5 mnin. przestraszyłam sie w.g badań krwi jastem ok. 8 tc. pojechliśmy do szpitala na badanie usg. powiedziałam lek. o długich cyklach ok. 40-54 , on nmie zbadał i stwierdził że jestem w ciąży ale dzidzi jeszcze nie widzi bo to jes wczesna ciąża poniewasz wydłużyły mi sie cykle, ale nie umiał mi powiedzieć czy ciąża sie prawidłowo rozwija , dopiero za tydzień mam następne usg i może zobaczy dzidzie , przepisł mi duphaston na powstrzymanie ciąży i ACIDUM FOLICUM RICHTER . Boże jak ja sie martwie . Plamienie mnie prawie odrazu ustało ale sie zmartwiałam czy donosze dzidzie i czy ciąża sie bedzie prawidłowo rozwijała. doradcie coś może ktoś miał podobnie:tak:
dziekuje

reklama
HALINA- bierz duphaston on jest na podtrzymanie ciąży,bierz folik i leż kiedy mozesz-bedzie dobrze,takie brunatne plamienie czesto sie zdarza na poczatku ciązy...bylas u gina i teraz czekaj tydzien do nastepnej wizyty i na pewno zobaczysz juz dzidzie :))

pamietaj-tylko spokoj nas uratuje :)

Do góry