reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
witaj andzia ja przez jakis czas jezdzilam do inwicty w gdansku i tam zrobili mi wszystkie badania ale nie oszukujmy sie tam zeby sie leczyc trzeba mieć cały portfel pieniedzy
ty też pomorzanka?
dlatego ja tam byłam tylko raz z M na badaniu nasienia i musze tobie napisać że ta klinika zrobiła na mnie okropne wrażenie
takiego bezdusznego miejsca gdzie liczy sie tylko ten co ma kasę i jak płaci

reklama
hej tak jestem z pomorza na mnie tez ta klinika nie zrobila dobrego wrazenia kazali mi tylko chodzic od lekarza do lekarza a stowki lecialy tu i tam dlatego dalam sobie spokój

Dobre pytanie andzia00917 w sumie nigdy o to nie zapytalam, a jestem przed pierwszym cyklem ze wspomagaczem, tez chcialabym wiedziec, chociaz mam nadzieje ze to wlasnie mnie sie uda ;-)

Dobre pytanie andzia00917 w sumie nigdy o to nie zapytalam, a jestem przed pierwszym cyklem ze wspomagaczem, tez chcialabym wiedziec, chociaz mam nadzieje ze to wlasnie mnie sie uda ;-)
na stronie IUI na forum ktoś kiedyś podała że na pierwsze 300 przypadkłów IUI udaje się 60 za drugim razem na 320 to 68 ale czy każda z nas czekając na swoje malenstwo przejmuje sie liczbami i niech każda wierzy że się uda bo ja wierzę że to pomaga
powodzenia tylko to czekanie dobija niestety

ANDZIA
hej tak jestem z pomorza na mnie tez ta klinika nie zrobila dobrego wrazenia kazali mi tylko chodzic od lekarza do lekarza a stowki lecialy tu i tam dlatego dalam sobie spokój
A powiedz kochana słyszałas może cos na temat GAMETY??? jest w centrum Gdyni na Derdowskiego, ja osobiście znam jedna osobe która sie tam leczyła i teraz cieszy sie z 2 pięknych maluszków, niby ceny jak wszedzie ale skutecznosc..... no ciekawa jestem, bo mnie jak na razie nawet na wizyty nie stac a co tu o IUI mówić....

ANDZIA A powiedz kochana słyszałas może cos na temat GAMETY??? jest w centrum Gdyni na Derdowskiego, ja osobiście znam jedna osobe która sie tam leczyła i teraz cieszy sie z 2 pięknych maluszków, niby ceny jak wszedzie ale skutecznosc..... no ciekawa jestem, bo mnie jak na razie nawet na wizyty nie stac a co tu o IUI mówić....
dzisiaj byłam u Ciebie w Gdyni w invimed na badaniach krwi

Lopop
dzisiaj byłam u Ciebie w Gdyni w invimed na badaniach krwi

nie wiem czy dobrze kojarzę ale to chyba gdzieś na 10-go Lutego nie?? a nie wiesz jak tak ceny?? kurcze tak ciezko mi zaufac klinikom bo ma wrazenie ze tam pacjenta traktuja hurtowo ....hmmm ja zawsze chodziłam do ginka prywatnie i on tez przyjmował w Inviccie w Gdańsku, ale zawsze miałam dobre wrażenie ze jestem traktowana indywidualnie:)

reklama
Do góry