reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Witam Staraczki:)
Ja mam dzisiaj 20 dc. Staralismy się mocno, żeby Dzidzia powstała:tak:Zastanawiam się kiedy zrobić test, bo brałam zastrzyk Pregnylu i podobno trzeba 10 dni odczekać. Wiem, że najlepiej zrobić test w dzień spodziewanej @, ale ja nie wytrzymam!!!!:no: Myślę o niedzieli, to będzie 26 dc i 11 dni po zastrzyku.... Mam nadzieję, ze już coś pokaże... Jak myslicie???

reklama
SPICE- my Cie tu powstrzymywac nie bedziemy :)) zrob test moze juz cos wyjdzie a jak nie to drugi zrob w dniu @ a najlepiej dzień po:)

ANDZIA- nas tu tez zwątpienie dopada-wierz mi a jak mialas 20mm to piekny pęchol:))pekaja jak maja 23-24 mm czyli dzialajcie :)

LOPOP- &&&&&&& za wyniki badań :)

Ja mam dzisiaj 20 dc. Staralismy się mocno, żeby Dzidzia powstała:tak:Zastanawiam się kiedy zrobić test, bo brałam zastrzyk Pregnylu i podobno trzeba 10 dni odczekać. Wiem, że najlepiej zrobić test w dzień spodziewanej @, ale ja nie wytrzymam!!!!:no: Myślę o niedzieli, to będzie 26 dc i 11 dni po zastrzyku.... Mam nadzieję, ze już coś pokaże... Jak myslicie???
jeżeli będzie już wystarczające stężenie hormonku to pewnie wyjdzie słaba kreseczka a jak długie masz zawsze cykle??

mama dziękuję w tym samym momencie wysłałyśmy posta:):):):):)

mama05- fajnie sie do kogos odezwac kto ma taki sam problem co ja mam nadzieje ze pekł pecherzyk i niedługo będe szczesliwa mamusia czego życze każdej starajączej sie dziewczynie

to mój pierwszy cykl z CLO na usg widac było pecherzyk 20mm a jutro ide do lekarza aby sprawdzic czy wogole pekl staram sie myslec pozytywnie ale czasami mi nie wychodzi

wierzę, że wam się uda!!&&&&&&&&&&&&&

skoro cylke masz 30-dniowe, to może lepiej poczekać z testem, żeby nie wyszedł fałszywie pozytywne albo negatywny...

A nie trzeba poczekac jeszcze dluzej niz 10 dni? Zeby nie wyszedl falszywie pozytywny?

reklama
Do góry