reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
maćku- tak myślę, bo się ze starankami raczej nie wstrzeliłam, reszta istotnie była ok- chyba że mam do czynienia z komandosami- no to jakaś szansa jest:)
a te bóle ponoć nie mają wiele wspólnego z tym , z którego jajnika będzie owu- tak czytałam, bo zawsze myślałam, że jak boli po prawej to właśnie jest owu z prawej...hm.

reklama
maćku- tak myślę, bo się ze starankami raczej nie wstrzeliłam, reszta istotnie była ok- chyba że mam do czynienia z komandosami- no to jakaś szansa jest:)
a te bóle ponoć nie mają wiele wspólnego z tym , z którego jajnika będzie owu- tak czytałam, bo zawsze myślałam, że jak boli po prawej to właśnie jest owu z prawej...hm.
"Raczej" sie nie wstrzelilas, ale szansa przeciez jest:tak: W jakim odstepie czasu byla owu od bzykanka?

Mnie zwykle tylko lewa strona boli. Rzadko kiedy czuje prawa. Wiec w sumie dziwne by bylo, gdyby pecholki zawsze rosly z lewej, nie?:sorry:
Bo pecherzyk rosnie jakos 2mm na dobe? Wiec od zeszlego czwartku mogl urosnac ok 8mm... :dry:

Czesc dziewczyny!!. Mam pytanko. Ostatnio w badaniach hormonow wyszedl mi progesteron troszke niski i moja ginka przepisala mi duphaston. Mam owulka 16 dnia cyklu i kazala mi je brac od 19 dnia dwra razy dziennie przez 5 dni tylko. Jak tak czytam posty to dziewczyny srednio biora 10 dni. Boje sie ze to moze za krotko i do tego jeszcze mi skroci faze lutealna.

Dziewczyny pisze bo zaczyna cos się dziać.Po raz pierwszy od straty kłuje mnie jajnik, dośc mocno i zdaje mi sie, ze może zbliża sie owulka. Dalej nie mam sluzu ale chęci wielkie. Szyjka tez cofnieta i miekka. Dla mnie to troche za szybko na owu ale w sumie w moich poplontanych cyklach wszystko mozliwe. I juz sama nie wiem co robić, wczoraj były przytulanki... Poprawic czy czekac do jutra...
Aniula ja brałam na wywołanie przez 5 dni ale wtedy byłam w 35dc. Ale u ciebie licząc 19 +5 wychodzi 24 dni dodać 3-5 dni do @ to 27-32dc więc wydaje sie oki. Biorąc 10 dni byłoby za długo, a skoro masz owulke w 16dc to gdybyś wzieła szybko nie doszłoby do niej, gin chyba ma rację.

Ostatnia edycja:
WISIEŃKA- u mnie taka mega ochota jest przed owulka potem juz troche slabnie...a jesli sa klucia to faktycznie jajnik pracuje:tak:
ja zawsze dzialalam co 2-gi dzin ,ale w tym cyklu ginek mowil zeby dzialac 3 dni pod rząd,mysle ,ze jesli masz takie "objawy" to mozesz dzialać :tak:;-)

zniknelam nagle bo wyszlam po 15 po Zuze poszlismy z Domisiemspacerkiem i po drodze cukiernia i jak wrocilismy to bylam zdziwiona ,ze juz przed 17.00, zaraz bedzie Tom.

Cześć dziewczyny
Jestem załamana. Dzisiaj wstaje rano żeby zrobić test a tu @ no i teraz muszę iść do gin po receptę na clo. Normalnie aż płakać się chce
Przykro mi bardzo, liczyłam że to będzie dobry mięsiąc dla nas wszystkich. Trzymam jednak kciuki aby najbliższy cykl był tym ostatnim&&&&&&&&&&&&&&&&
Iza za Ciebie też&&&&&&&&&&&&&&&&
A ja postanowiłam że zrobie sobie prolaktyne po @ (jeśli przyjdzie) bo wyczytałam na jakieś str. że lepiej ją robić przed owulacją, tylko mam pytanie bo na początku następnego cyklu mam mieć HSG i pytanie czy to nie wpłynie na wynik prolaktyny?

reklama
Dziewczynki!!!!! "nie dziekuję" za &&&&&&&&&&& zeby nie zapeszac:-D:-D:-D:-D ale jestem dobrej mysli.....nawet jak @ przyjdzie to wiem na 100% ze dzieki lutce nic mnie nie bedzie bolało, ostatnio byłam w szoku!!!
trzymajcie sie cieplutko i trzymam &&&&&&&&&&& za wasze staranka!!!

Do góry