reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Błonka-niektóre dziewczyny mają silne kłucia w podbrzuszu-takie chwilowe..inne maja plamienie
ja nie miałam nic przy ciążach....
tylko tempka mi rosła jak zaszłam...objawy ciązy przyszły w 6tyg..
ja nie miałam nic przy ciążach....
tylko tempka mi rosła jak zaszłam...objawy ciązy przyszły w 6tyg..
mama05
Zrobiłam test owu-testowa kreska ledwo widoczna-więc test jak najbardziej negatywny-jutro już nie robię ..
a u Ciebie jak test Błonka??
a u Ciebie jak test Błonka??
wiesz co zrobie test owu ale po poludniu bardziej, moze nawet pod wieczor bo nie mam jak wyjsc do apteki, mam gary na gazie ale nawet jak wyjdzie pozytywny to raczej juz nic nie zdzialam bo czulam wyraznie owu przedwczoraj.. teraz mam tylko dziwny dyskomfort w brzuchu i nie moge sie go pozbyc
mama05
n ja też miałam owu w sobotę...
mam nadzieje,ze ten dyskomfort minie...
implantacja jest mniej więcej po tygodniu od owu albo pózniej...
ja zrobiłam zapiekankę ,zaraz bede wcinać
mam nadzieje,ze ten dyskomfort minie...
implantacja jest mniej więcej po tygodniu od owu albo pózniej...
ja zrobiłam zapiekankę ,zaraz bede wcinać
mama05
tak ) 4 czerwca )
mama05
ja też robię wszystko ,zeby nie myśleć...może nawet pod koniec maja odpocznę od bb ,zeby sie nie nakręcać....
bedzie dobrze-pamiętaj o pozytywnym myśleniu
bedzie dobrze-pamiętaj o pozytywnym myśleniu
reklama
ja poki co mysle jak sie przygotowac na oddzial ginekologiczno polozniczy, nie wiem czy mam zabrac koszule nocna czy moze zwykla pizame? jakis dres chyba prawda? bo lezec nie musze non stop... nie wiem czy mam zabrac wkladki... termoter tez chyba swoj... NO ALE OCZYWISCIE MOZE NIE BEDZIE TO POTRZEBNE!! OBY Mama ja trzymam za nas kciuki poki co bede sie relaksowac w ogrodzie ;d moze cos posadze jeszcze ladnego
Podziel się: