reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
magda czasem tak się zdarza ale tak jak mówi błonka musisz uważać na siebie i nie denerwuj się bo to nie pomaga.
mama trzymam &&&&&& za owocne staranka, a skoro test pokazał dwie krechy to myśle że będzie git i fasolkowo:tak:
Życze miłego dzionka, pędzę na estradiol

reklama
hej, ja od wczoraj robie testy owu, niby 2 kreski prawie identyczne, ale ostatnio ta jedna po prawej to byla purpurowa... a teraz nie, czy to moze znaczyc ze jeszcze ze 2 dni? stresuje sie ze owu nie bedzie...............................

Błonka- ja mam plana ,żeby pobić testy owu aż zobaczę I kreską-dopoki beda wychodzić II bede działać-co 2 dni bo chłopa wykończę :)))
działaliśmy we wtorek i w czwartek...
czytałam,ze niewiele hormonu lh jest potrzebne zeby doszło do owu więc masz II krechy to działajcie :)))
a który masz d.c.??
ja mam 12-czoraj też miałam II ale ta testowa prawie tak mocna jak testowa..zobaczę czy dziś bedzie ciemniejsza...
chce robić test o 10 i potem o 17..
wczoraj robiłam o 17....
ale ponieważ wyszły II więc dziś zrobie 2 razy i jak o 17.oo wyjdzie juz słaba druga albo tylko I to jeszcze dzis podziałamy

mama czyli jak ta kreska jest juz ciemniejsza, tzn prawie taka sama albo nawet taka sama to znaczy ze lh jest juz podwyzszone i bedzie dalej roslo?, to moze wieczorem powtorzyc test? my dzialamy juz od wczoraj i kilka dni temu tez dzialalismy :) oh podnioslas mnie na duchu :) dziekuje

Błonka-jeśli II sa tak samo mocne to znaczy ,ze w ciągu 24 do 36 godzin nastąpi owu :)
i jeśli masz 2 mocne krechy to test wykrył pik lh czyli największą ilość tego hormonu w cyklu a lh powoduje pęknięcie pęcherzyka-dlatego jak są II mocne krechy to najlepszy czas na działania !!!!! :))))

ja własnie zrobiłam test i mam moocne 2 krechy-mocniejsza ta testowa niż wczoraj...
zobaczę jak bedzie o 17.00 :)
jesli tak samo mocne to działamy jutro bo to znaczy ,ze jutro bedzie owu a jak bedzie I krecha albo bledasze niż teraz to działamy dzis bo na godzinach może być owu...

tak czy tak-masz II-DZIAŁAJ :)))
A skoro masz 15d.c to owu możesz mieć właśnie teraz-jak wczoraj działaliscie to git,podziałajcie jeszcze dziś i potem oczekiwanie :))))
&&&&& za ten cykl dla Ciebie :)

mama wywolalam wilka z lasu bo mam okropne klocia w dole brzucha co kilka minut, nie po prawej stronie tylko calkiem na srodku nie wiem czy to to... zakolo mnie juz z 4 razy... doslownie teraz zaczelo znowu... okropnosc..... :( a moj m poszedl na rozmowe o 2 prace... mama to dzialamy :)

Błonka- mnie tak wczoraj bolało...normalnie jak siadałam to taki kłujący ból...a dziś już spokój..
działajcie ,my tez działamy;)))))))))))

a na początku czerwca widzimy II ale na tescie ciązowym :))

reklama
Do góry