nie bo to do[piero 20dc ale pod jajnikiem widziałam taką małą kuleczkę i pewnie to był jajeczko a szkoda że nie widać czy zapłodnioneczyli jeszcze nie wiesz czy się Wam powiodło??
reklama
rachell
Fanka BB :)
A CLO na Ciebie działał,tzn. były pęcherzyki?brałam CLO ale jak zaczęłam brać ziola to odstawiłam
No to tylko czekać.nie bo to do[piero 20dc ale pod jajnikiem widziałam taką małą kuleczkę i pewnie to był jajeczko a szkoda że nie widać czy zapłodnione
A swoja drogą, czy jest jakiś bardziej zaawansowany sposób, żeby sprawdzić "stan" jajeczka?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe na pewno się przekonasz za jakiś tydzień, już sama nie moge się doczekać Twojego wynikunie bo to do[piero 20dc ale pod jajnikiem widziałam taką małą kuleczkę i pewnie to był jajeczko a szkoda że nie widać czy zapłodnione
ninio
Aktywna w BB
nie bo to do[piero 20dc ale pod jajnikiem widziałam taką małą kuleczkę i pewnie to był jajeczko a szkoda że nie widać czy zapłodnione
widzę, że dni były pracowite to czekamy ...
ja od jutra CLO i długi okres oczekiwania - na szczęście mam plan co by tu zrobić by nie myśleć.
Pozdrawiam kobietki
to kochana poddaj pomysł, ja też chętnie skorzystam bo to czekanie mnie dobijawidzę, że dni były pracowite to czekamy ...
ja od jutra CLO i długi okres oczekiwania - na szczęście mam plan co by tu zrobić by nie myśleć.
Pozdrawiam kobietki
rachell
Fanka BB :)
Też chętnie bym skorzystała.to kochana poddaj pomysł, ja też chętnie skorzystam bo to czekanie mnie dobija
Mam wrażenie, że dawno mi tak czas wolno nie leciał.
ninio
Aktywna w BB
to kochana poddaj pomysł, ja też chętnie skorzystam bo to czekanie mnie dobija
ostatnio siedząc w szpitalu i czekając na USG miałam okazję pogadać z 3 ciężarnymi ... jedna z nich podobnie jak ja poroniła z 1 dzieckiem a teraz jest w bliźniaczej ciąży - podała mi przepis Jak to określiła : "postanowiłam zabrać się za siebie - dieta, ćwiczenia, podjęłam się nauki i odstresowała w ten sposób organizm".
Niby banalne ale ja się zabieram za siebie od jutra - dietka, ćwiczenia i zacznę się uczyć czegoś nowego - akurat ostatnio zrobiłam kurs na doradcę finansowego. Do tego moja poligrafia i może nie będę myśleć tak intensywnie
Z resztą przetłumaczyłam też sobie, że co będzie to będzie ... wystarczająco 2 ostatnie próby mnie wyczerpały i MUSZĘ zmienić nastawienie ...
a może któraś ma jeszcze inny pomysł jakby nie myśleć
kochana ja też już próbowałam zająć się czymś i mam tyle fakultetów i kursów pokończonych tylko z tą dietką nie próbowałam bo ja raczej zaliczam się do tych szczupłych więc nie mama z czego ale za to na aerobic chodziłamostatnio siedząc w szpitalu i czekając na USG miałam okazję pogadać z 3 ciężarnymi ... jedna z nich podobnie jak ja poroniła z 1 dzieckiem a teraz jest w bliźniaczej ciąży - podała mi przepis Jak to określiła : "postanowiłam zabrać się za siebie - dieta, ćwiczenia, podjęłam się nauki i odstresowała w ten sposób organizm".
Niby banalne ale ja się zabieram za siebie od jutra - dietka, ćwiczenia i zacznę się uczyć czegoś nowego - akurat ostatnio zrobiłam kurs na doradcę finansowego. Do tego moja poligrafia i może nie będę myśleć tak intensywnie
Z resztą przetłumaczyłam też sobie, że co będzie to będzie ... wystarczająco 2 ostatnie próby mnie wyczerpały i MUSZĘ zmienić nastawienie ...
a może któraś ma jeszcze inny pomysł jakby nie myśleć
a wiesz co robie wymyślam remonty bo bardzo lubie sprzątać i kwiatki hodować a mój M się śmieje że z tym sprzątaniem w paranoję wpadnę
i teraz wreszcie mogę buszować w ogródku
no ja zaczęłam biegać żeby mi popołudnia szybciej mijały, teraz odliczam dni do urlopu bo za 7 tygodni jadę do Polski hurrrraaaaaaaaaaaaaaakochana ja też już próbowałam zająć się czymś i mam tyle fakultetów i kursów pokończonych tylko z tą dietką nie próbowałam bo ja raczej zaliczam się do tych szczupłych więc nie mama z czego ale za to na aerobic chodziłam
a wiesz co robie wymyślam remonty bo bardzo lubie sprzątać i kwiatki hodować a mój M się śmieje że z tym sprzątaniem w paranoję wpadnę
i teraz wreszcie mogę buszować w ogródku
reklama
ja jak już to ostatnio częściej rowerem jeżdżę z synemno ja zaczęłam biegać żeby mi popołudnia szybciej mijały, teraz odliczam dni do urlopu bo za 7 tygodni jadę do Polski hurrrraaaaaaaaaaaaaaa
super że w kraju będziesz
Podziel się: