G
gość 94049
Gość
Zgadza się :-) Kłania się 100 % Lwica;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czytam o tych cc i juz sama nie wiem bo wszędzie co innego...
Patu$ka, kurcze, to już dwa lata. Hmmmm, a lekarz coś mówi? Gdzie leży problem? Czy to naprawdę nasienie? Przecież pisałaś, że nie jest złe.
I tak dopiszę moje pytania do dziewczyn które miały CC....
-Czy wcześniej byłyście na ktg w szpitalu? Było to tylko ktg czy musiałyście zostać?
-Czy przed cc robią lewatywe czy nie? Bo znalazłam gdzieś że robią....:/
-Po ilu godzinach mogłyście wstać z łóżka?
-Czy trzeba mieć te specjalne majtki jednorazowe z siateczki czy normalne mogą być?
-Czy bolało Was wykonanie znieczulenia?
-Miałyście cc 2 tyg przed terminem czy normalnie jak się zaczęła akcja? Oczywiście jeśli z góry wiedziałyście, że będziecie miały cc.
-Czy rana się Wam długo goiła?-Miałyście zastrzyki przeciwzakrzepowe? Jak długo?
-Ile trwało wasze krwawienie po cc?
-Po jakim czasie miałyście pokarm?
-Dostawałyście jakieś środki przeciwbólowe?
-Można nosić dziecko po cc od razu? Czy nie pozwalają?
Jak sobie coś przypomnę to jeszcze napiszę. Proszę o odpowiedź chociaż na część pytań![]()