reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
KRUSZKA - kochana kciukasy zacisniete! &&&

MAVIKA - tez mam faze zupowa;D szczegolnie na pomidorowke;)

Mialam miec wizyte a tu karteczka ze dzis nie ma gina;( jest dopiero we wtorek. A mial mi dac skierowanie na prenatalne bo niecale 2tyg mi zostalo na zrobienie;( jutro musze do niego zadzwonic.
Bola mnie dzis plecy w odcinku ledzwiowym - od czego too?;<

reklama

Królowa :*

Dziewczyny bardzo wam dziekuję!!!:-)

Od kilku godzin jestem zupełnie rozbita:tak: Nie wiem co sie dzieje wokół, czas szybko leci. Zrobiłam troche pierogów i pomroziłam. Zaraz przekopiemy walizke, ktora jest spakowana gdzieś od 4 tygodni. Mój maz poszedł zapalić, a nie pali, powiedział, ze zaczyna sie denerwowac:rofl2: Bardzo sie przejmuję. Odezwe sie jutro:-)

Ikasia będe bardzo o Tobie myśleć &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kruszka
Ty to myśle o sobie a nie o mnie:p:p jeszcze raz powodzenia:):):):)

Ja nie wytrzymam i jadę zaraz na betę...co ma być to będzie...jak jest ciąża to na becie już wyjdzie, bo to 17 dni po owu....a nic nie wskazuje zeby @ miala przyjść....zobaczymy...wolę już wiedziec i ewentualnie czekać na @ niż żyć w domysłach:):)
Miłego dzionka:):)

Kruszka - Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ikasia - i za Twoją betkę też trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no i Agusiek - jestem pewna że betka potwierdzi ciążę :)) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja wczoraj byłam u gina - wszystko z dzieciaczkami w jak najlepszym porządku - jest dwójka jak była :)) Słyszałam nawet bicie serduszek :-D Cudowne uczucie ;)))
I mojemu B. też się spodobało bardzo :) a początkowo nie chciał iść ze mną :-D

Pachnąca to świetna wiadomość, dwa Bąbelki są i biją serduszka, cudowne przeżycie :-)

Kruszka
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ikasia powodzenia na becie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

agusiek niech będzie wysoka beta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kruszka czekamy na Frania :)))))

Ikasia, agusiek - trzymam kciuki za Wasze bety!

Pachnąca - gratulacje! Cudowny jest odgłos bijących serduszek :)

Ja dzisiaj mam pierwsze usg połówkowe. Za tydzień mam kolejne na lepszym sprzęcie u najlepszego ponoć specjalisty, który słynie z gburowatości ;) chociaż dla nas na ostatnim usg w 12 tc był supermiły. Tamtego usg boję się dużo bardziej, choć i przed dzisiejszym stres jest spory. Im więcej o tym myślę, tym większy...

Wczoraj przysłuchiwałam się planom rządu w sprawie nowelizacji kodeksu pracy (i niektórych innych ustaw) w sprawie urlopu macierzyńskiego. No i obliczyłam sobie, że (o ile ta ustawa faktycznie wejdzie w życie od 1 września) to nie mogę urodzić przed terminem by się na nią załapać... Urlop macierzyński będzie mi się kończył 5 września więc rzutem na taśmę powinnam się załapać. Teraz pozostaje mi relaks i medytacja i wskazówki od Błonki i Kamii - jak przenosić ciążę ;)

reklama
Kruszka już pewnie na sali...... ależ przeżycie tak planowo jechać na poród. Normalnie nigdy ie wiadomo kiedy się zacznie i jak juz się zacznie jest taka panika myślę, taka mobilizacja że wszystko przebiega inaczej niż jak masz na konkretną godzinę umówione cc....

Ale juz pewnie Franio jest z nami :)))

PAchnąca - to cudownie zobaczyć takie dwa serduszka!!!! GRATULUJEMY!!!

Ikasiu - trzymam kciuki, dawaj znać jak bedą wyniki

Królowa - hoho to chyba będziesz pierwszą tutaj która chce przenosić - ciekawe jak to wyjdzie w praniu :-) powodzenia na połówkowym :))

agusiek - dzisiaj bete powtarzasz - na pewno bedzie ogromna!!!!! jak przeczytałam Twojego posta to poczułam się jakbys o mnie pisałą - mojego męża też prawie nie ma - tzn teraz jest bo trochę zmienia pracę, ale normalnie może 2 dni w tyg jest a nawet jak jest to śpi cały dzień bo pracuje na nocki... i tez mam dwa koty do towarzystwa :))))) no a teraz będziemy miały jeszcze po bąbelku kochana - zastanawiam się jak bardzo moja kocica ukochana będzie zazdrosna :))
emenems - kobitko!!! żadne problemy tutaj nie są wyimaginowane!!!!!! pamiętaj o tym ;-)

dziewczynki - wczoraj przyszedł nam wózek :)) jest śliczny, taki zwrotny, łatwy do złożenia, w kolorach beżowych tak jak marzyłam - bo mamy pokoik biało brązowy dla dzidzi z dodatkami tylko kolorowymi w sensie zielona poduszka, zielony pan kalafior z ikea, zasłonki w kolorowe pastelowe plamy z ikea (materiał malin circle - polecam)
ale nadal kuź...a czekam na łóżeczko... mam juz dosyć zamawiałam je we wrześniu do holewki jasnej...... jak nie przyjdzie w przyszłym tyg pierdziele je i jade kupić to z ikea :))

a teraz jak już się wyładowałam to przesyłam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a jak tam reszta staraczek??? który macie dzień cyklu, jak po clo się czujecie???? kiedy testy??

wooow ja juz 36 tydzień właśnie zauważyłam..... jeszcze dwa tyg..... dzisiaj mi się śniło że juz urodziłam i od razu zniknał mi brzuszek i miałam tylko troszkę tłuszczyku na nim.... i tak mi brakowało mojej piłki :))

a no i zapomniałabym o najlepszym - mieliśmy wczoraj sesję zdjęciową - ale nie taką typową z brzuszkiem, tylko nasz fotograf robił nam zdjęcia jak malujemy na tablicy Kalinkę, albo jak słuchawkami lekarskimi szukamy jej tętna, albo jak siedzimy obłożeni w miśkach..... będzie super, powiedział że wpadnie jeszzce jak się Kalia urodzi :))

Ostatnia edycja:
Do góry