wiesz co zagniezdzenie czasem wystepuje wczesniej, u mnie akurat bylo chyba pozniej niz powino byc wiec wszystko jest mozliwe a spadek w 11 dc ciekawe... moze jednak wiesz organizm plata figle, moze byc tak ze mialas owulke 11 dc
reklama
Błonka - trochę nadziei wnosisz w ten mój cykl gdyby faktycznie owu była 11dc. to bym była pewna tego spadku jako implantacyjny. W sumie po clo wszystko jest możliwe. Racja. Jeszcze tylko 9 dni, i wszystko się wyjaśni Dziś powinny przyjść testy.
A Ty kochana, masz cudny gwiazdkowy prezent co? :-)
A Ty kochana, masz cudny gwiazdkowy prezent co? :-)
wiesz co mi powiedziano ze przy clo dobrze miec monitoring bo w tedy czasem te wszystkie testy mozna roztrzasc o d.... podobno duzo jest swirowania w cyklu przy stymulacji.
a tak myslalam nawet zeby wskoczyc pod choinke i obwiazac brzuszek czerwona kokardką wigilia z babciami i rodzicami
a tak myslalam nawet zeby wskoczyc pod choinke i obwiazac brzuszek czerwona kokardką wigilia z babciami i rodzicami
Błonka - dobry pomysł. Dopóki brzuch jest jeszcze mały, i zdołasz się owinąć jakąś wstążką i zmieścisz pod choinką ;-)
A to mój drugi cykl z clo, w poprzednim nic się nie działo. nie było takiego dziwnego wykresu po owu. Był całkiem normalny.
A to mój drugi cykl z clo, w poprzednim nic się nie działo. nie było takiego dziwnego wykresu po owu. Był całkiem normalny.
G
gość 94049
Gość
NO cóż wynik HCG to 4, wiec nic z tego
G
gość 94049
Gość
Coż innego mi pozostało buuuuuuuuuuu. Miałam ochotę wyć, ale trochę mi juz przeszło. Nie nakręcam się więcej, pierdzielę. Obrażam się na moje sutki, bo nigdy mnie nie bolały, tylko w pierwszej ciąży
reklama
Kruszka kochana tulkam Cię mocno i no cóż kochana trza dalej probowac i si enie poddawac
bŁOnka no to teraz kiedy kolejna wizyta ??bo u mnie z pamiecia nei najlepiej mega &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Myśa to ty wlatuj do nas do lekarza a my do Was pozwiedzac
bŁOnka no to teraz kiedy kolejna wizyta ??bo u mnie z pamiecia nei najlepiej mega &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Myśa to ty wlatuj do nas do lekarza a my do Was pozwiedzac
Podziel się: