reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Wlasnie przyszedl M z tronem dla mojego krolewicza;-)
Fotelik pierwsza klasa naprawde bardzo jestem zadowolona jutro wkleje fotki:-):-):-) Dobranoc

Andula, piękny kolor fotelika. My mamy stylowy fiolecik w kwiatki - jak to dla dziewczynek:tak: Kupiłam też wściekle różową parasolkę do wózka będziemy wyglądać jak dzieci-kwiaty na spacerze:-D
Liwus, świetne spodenki! Normalnie nic tylko na Hawaje i na desce pływać:-)
Ja chyba kupię jednak do mamy taką plastikową piaskownicę - akurat nam piasek z robienia schodów został, więc będzie jak znalazł, a obie dziewczynki były dość paiskownicą zafrapowane;-)

Andula super kolor, no i z tego co widzę to macie maxi cosi tobi, fajnie, my niestety w obecnej sytuacji musimy kupić coś tańszego:confused2:
Liwus ale super te szorty:tak::-D:-D:-Dno i zabawki podobne do naszych:tak::-)
odnośnie tego stroju to zależy z czego jest wykonany, bo mi to wygląda jak strój do nurkowania:sorry::-DNamiocik fajny, nawet na ogródek do zabawy w Indian:tak::-D

Liwka, zrobię fotki w ciągu dnia i wkleje!
ale zakupów, nieźle.....ja narazie jakoś nie kupuję, młoda na lato ma kiecki, sukienki, spodenki itp.....
pozatym dawno nie byłam na zakupach, w przyszłym tyg M pracuje do 14:00 więc moze wtedy ruszę w trasę po sklepach.

Surv wklej fotek Florki w foteliku:tak:
Oto Mis na tronie i zakupiony wczoraj dresik na 2 latka;-)

Załączniki

• dres.JPG
    dres.JPG
    20,2 KB · Wyświetleń: 26
  • IMG_6524.jpg
    IMG_6524.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Do góry