reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Pabla , pochwalisz się rajstopkami Lenki ??
beaa
Mamy lipcowe'08
liwus- fajne zakupki zrobilas Adasiowi
Surv, Andula- gratuluje nowych tronow, dobry wybor.
Surv, Andula- gratuluje nowych tronow, dobry wybor.
survivor26
Mamy lipcowe'08
Andula, piękny kolor fotelika. My mamy stylowy fiolecik w kwiatki - jak to dla dziewczynek Kupiłam też wściekle różową parasolkę do wózka będziemy wyglądać jak dzieci-kwiaty na spacerze
Liwus, świetne spodenki! Normalnie nic tylko na Hawaje i na desce pływać:-)
Ja chyba kupię jednak do mamy taką plastikową piaskownicę - akurat nam piasek z robienia schodów został, więc będzie jak znalazł, a obie dziewczynki były dość paiskownicą zafrapowane;-)
Liwus, świetne spodenki! Normalnie nic tylko na Hawaje i na desce pływać:-)
Ja chyba kupię jednak do mamy taką plastikową piaskownicę - akurat nam piasek z robienia schodów został, więc będzie jak znalazł, a obie dziewczynki były dość paiskownicą zafrapowane;-)
Andula super kolor, no i z tego co widzę to macie maxi cosi tobi, fajnie, my niestety w obecnej sytuacji musimy kupić coś tańszego
Liwus ale super te szortyno i zabawki podobne do naszych:-)
odnośnie tego stroju to zależy z czego jest wykonany, bo mi to wygląda jak strój do nurkowaniaNamiocik fajny, nawet na ogródek do zabawy w Indian
Liwus ale super te szortyno i zabawki podobne do naszych:-)
odnośnie tego stroju to zależy z czego jest wykonany, bo mi to wygląda jak strój do nurkowaniaNamiocik fajny, nawet na ogródek do zabawy w Indian
pabla27
Fanka BB :)
Liwka, zrobię fotki w ciągu dnia i wkleje!
ale zakupów, nieźle.....ja narazie jakoś nie kupuję, młoda na lato ma kiecki, sukienki, spodenki itp.....
pozatym dawno nie byłam na zakupach, w przyszłym tyg M pracuje do 14:00 więc moze wtedy ruszę w trasę po sklepach.
ale zakupów, nieźle.....ja narazie jakoś nie kupuję, młoda na lato ma kiecki, sukienki, spodenki itp.....
pozatym dawno nie byłam na zakupach, w przyszłym tyg M pracuje do 14:00 więc moze wtedy ruszę w trasę po sklepach.
Roni21
Spider's Web
Andula, cyadowz dresik! Jasiek nigdy by go nie sciagnal, sa na nim "ata"
super fotelik :-) moje ulubione kolorki
super fotelik :-) moje ulubione kolorki
reklama
Podziel się: