reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

nie dosłuchałam, żeby gdziekolwiek była mowa jak szeroki jest ten kupon materiału, ale wygląda na jakiś standardowy.

tutaj jest ile potrzeba materialu: Sling Your Baby
po 2 jardy ( mniej wiecej 2 metry - nie pamietam dokladnie rzelicznika) materialu na warstwe wierzchnia (moze byc nimalze kazdy rodzaj materialu) i spodnia ( flanela w pasujacym kolorze)

standartowa szerokosc materialow w US to 110-115cm :-)

reklama
mamy zdolniachy znowu szaleją:-)
a my wczoraj zakupiliśmy wreszcie łóżeczko turystyczne i mój syn ma plac zabaw przenośny jak mama musi coś zrobić na spokojnie
nawet znosi to więzienie pokornie - owszem nie za długo ale dla mnie to i tak super
kicrym, Madzia fajne zakupki:tak:

reniu, my Natasi też kupiliśmy taki kojec-łóżeczko i jest super. Bawi się tam bezpiecznie a jak ma ochotę na drzemkę to śpi smacznie jak we własnym łóżeczku:tak:

Kicrym, Madziu fajne zakupki:tak: Zazdraszczam:zawstydzona/y:

I ja dzisiaj kupiłam wreszcie coś sobie:-)
Tzn. wyjściowe spodnie.
Czeka mnie rozmowa z moim przyszłym pracodawcą, no i odkryłam że nie mam co na siebie włożyć więc pędem na miasto:szok::-)
Jakaś góra do tych portek się znajdzie więc może nie będę wygladała jak siódme nieszczęście:rofl2:

Roni to i tak jesteś dobra z angielskiego bo ja praktycznie nic nie zrozumiałam:baffled::baffled::baffled:
Renia wklejaj zdjęcie nowego kojca:tak:
MamaBiN ty też się pochwal nowymi zakupami:tak:

Czapesia śliczna:tak:

Kic, nie ma czego pokazywać.... ot, zwykłe spodnie;-)
Ale zrobiłam lepszy zakup przed chwilą:-D
Kupiłam wózio Nanusi:-D:-D:-D
Peg perego Pliko X-lite. Używany ale podobno w świetnym stanie.

Dostaniemy go na początku maja:-D
Taki:

Załączniki

• 607953569.jpg
    607953569.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
super bryka
Nati pewnie też się spodoba:-)
ja oglądałam wczoraj spacerówki i mam dylemat - maclareny rzeczywiście leciutkie ale mają takie maleńkie kółeczka:eek:

reklama
Może niedługo zaczniecie szyć pieluszki wielorazowe , jesli tak to ja chętna do testów :-)

A to nasze ostatnie zdobycze zakupowe :
1.Buty
2.Bluza polarowa moro
3.Bezrękawnik
4.Koszulka na ramiączkach oraz spodnie z możliwością podwinięcia
5. Bluza z misiem wraz z sztruksami
6.Kapielowki z chlonną wkładką w środku

Do góry