reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama

Mamabin - niestety ten wózek ma regulowane oparcie za pomocą ściąganego paska. Jest to jedyna wada, którą ma mój Speedy - koszmarne rozwiązanie:no:
Koniecznie pochwal się MT i trzymam kciuki, żeby fajnie wyszedł:tak:
Mój m wymyślił sobie taką stronę naszego MT, że jak to wyjdzie, to będę w szoku. W każdym razie Melkaj podjęła się zadania;-)

MamaBiN, pokaż koniecznie jak wyszło? A co dajesz na wypełnienie? Jak tak kusicie MT to zaczyna mnie świerzbić, żeby mamę do uszycia namówić, albo i samej spróbować, tylko, że ja ostatni raz przy maszynie z 15 lat temu siedziałam i nie była to próba bardzo udana...:-p

Kasiu, ja w x-landerze też mam tą paskową regulację. No może cud techniki to to nie jest ale wielki mankament też nie.
Chociaż.... wkurzające jest to że nie da się ustawić oparcia pod kątem prostym:dry: Paski są tak dziwnie zakończone że dalej nie da rady przesunąć tego "regulatora":baffled:
Speedy chyba ma podobnie.

Survi, założyłam że to będzie wersja letnia i panel w środku będzie usztywniony czymś w rodzaju flizeliny (tylko że takiej materiałowej, miękkiej) a boki obszyję pianką .Pasy też wypełnię pianką żeby się nie wrzynały.
No nic, mam nadzieję że nie polegnę:-D

Mamabin powodzenia i koniecznie się pochwal swoim dziełem.Kurcze,ale ci zazdroszcze tej umiejętności szycia.Ja wszystko ręcznie,ale na MT się nie porwę.
W speedim też się nie da caLkiem na pionowo oparcia ustawić i dla mnie ta regulacja paskowa była do bani,poza niewygodą po kilkunastu minutach jazdy sam się ten pasek obsuwał i trzeba było poprawiać.Wymyśliłam pewien patent z rzepem i jak dla mnie to trochę lepiej działała ta regulacja,ale też żadna rewelacja.:no:

reklama
Do góry