reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Dziewczyny, sorki że się wcinam :zawstydzona/y: ale tak sobie śledzę Wasze wózkowe poszukiwania i może mogę troszkę pomóc...
To chicco CT 0.1 jakby troszkę lepsze od 0.4 pod tym względem że ma bardziej zabudowane siedzisko, tamten jest taki płytki i jakiś "łysy". Poza tym dostęp do kosza na zakupy w obu jest średnio dobry i te rozdzielne rączki... Trochę kiepsko się prowadzi wózek kiedy trzeba to robić jedną ręką ( a czasem się zdarza).
W ogóle chicco ma raczej takie szczupłe wózki, w sensie siedziska.
Mój synuś był raczej masywny i jak próbowałam go przymierzyć w wieku 1,5 roku do chicco 0.1 koleżanki to rezultat był mizerny.
Jeździć pewnie by jeździł ale o spaniu nie byłoby mowy. Ciasno jak fix. Bardzo fajne wózeczki raczej dla drobniejszych dzieci.

A może coś takiego przypadnie Wam do gustu?
http://allegro.pl/item550707346_coneco_flash_2009_miejsce_na_kubek_i_zabawka.html
Widziałam kilka u mnie na mieście. Wyglądają na wygodne.
Nie wiem jak się prowadzi itp. ale wizualnie niezły.

o i jeszcze chicco
http://allegro.pl/item555011953_chicco_simplicity_2009_gwarancja_pl_dostepny_w_wa.html

Ostatnia edycja:
Mamabartka - dzieki za rady.
ten coneco flash fajny wizualnie, ale trochę mnie martwią te małe kółka z przodu:sorry2:
ale ogólnie biorę coneco pod uwagę - saturn i solar i jakiś tam jeszcze wpadł mi w oko, ale nie pamietam jaki:sorry2:

Ten walker też biorę pod uwagę..a jakie on ma kółeczka?
bo ten fuzzion to podobno jakaś chińska tandeta:sorry2: jeszzce Tosika ma go oblukać.

Pabla kółka ma średniej wielkości, ale po niewielkim śniegu dawałam radę, i w lesie też, więc jak dla mnie ok, fajne ma to że ma folię p/deszczową dopinaną na zamek, u mnie sprawdzało się rewelacyjnie, i ta półeczka z przodu na drobiazgi dla dziecka, Olka woziła tam kamienie i paluszki do jedzenia.

Walker ma całkiem spore koła.
My mieliśmy dla Bartka Discovera tej firmy ( wcześniejszy egzemplarz jakgdyby) i bardzo fajnie nam się jeździło. Koła uniwersalne i na dziurawe chodniki i na śnieg:tak:
I mój klocuszek spoko się mieścił mając 3 lata:tak:
Tak sobie pan hrabia siedział w wieku 3l i 2 m-ce.

Załączniki

• Clipboard.jpg
    Clipboard.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 25
reklama
Do góry