reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

no wozki fajne.tez mi wpadl w oko ten Chicco.
A tak z innej beczki,czy ktoras z was uzywa butelek Canpol i nie ma termoopakowania? Dostalismy to opakowanie,ale niestety buteki TT nie wchodza i lezy sobie nowiutkie,nieuzywane,a moze ktoras z was by potrzebowala? ja chetnie podaruje za koszt przesylki.

Załączniki

• collage2.jpg
    collage2.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 32
reklama
A mi się Inglesina podoba, ale też droga...
Pabla tyłem do kierunku jazdy na pewno najbezpieczniej, ale czy Lenka długo tak wytrzyma:sorry2:

Dzięki za wózkowe linki - będę rozgryzać i może w ten lub przyszły weekend podjadę do sklepu pooglądać na żywo.

Fotelik też będzie wymagać zmiany, ale mamy jeszcze czas bo Florka pewnie nawet 7 kg jeszcze nie ma. My ten co teraz mamy montujemy przodem do kierunku jazdy, bo tak jest w instrukcji, więc teraz już pewnie Florka na odwrotny kierunek przestawić się nie da.

Magdzik, widziałam to krzesełko na żywo i jest super - rzeczywiście bardzo funkcjonalne! My kupimy to ikeowskie, jak Florcia w końcu raczy samodzielnie usiąść, na razie stara i zmęczona mama zgina się w pół do leżaczka, żeby dziecko nakarmić:baffled:

Kasia - mojej to nie przeszkadza, w okno moze patrzeć, mnie widzi, pozatym kupię jej jakieś zabaweczki montowane do siedzenia i będzie dobrze.
Narazie nie protestuje, cały czas ją tak wozimy to myślę że problemu nie będzie. A mi zależy na tym, zeby jak najdłuzej jeździła tyłem do kierunku jazdy.
Surv - moja ma z 7 kg, ale w tym co mamy obecnie jak jest w kombinezonie to jej nie mogę zapiąć pasami:-( na dłuższe trasy to ja zawsze robieram w samochodzie ale jak jedziemy do sklepu albo na basen to juz w kombinezonie jest i leży poskręcana strasznie. Dlatego nowy fotelik jak najszybciej to u mnie mus.....
my też sie karmimy w leżaczku, na krzesełko jeszcze za wcześnie.
Kasia- moja siostra ma Inglesine espresso - zapłaciła jakieś 550 zł, całkiem fajna, ale siedzisko nie rozkłada sie całkiem na płasko jeśli na tym by Ci zależało. Pozatym ok, lekka, łatwo sie składa, malutko miejsca zajmuje.

Pabla właśnie słyszałam wiele dobrego o tym wózku. W wieku w jakim będę używała parasolki już mi nie zależy na rozłożeniem całkiem płasko. Dzięki!

Wózeczki fajne, ale my jeszcze w tym roku bedziemy używać naszego x-landera. Dopiero na przyszła wiosnę pomyslę o czymś innym, mi sie podoba chicco wiec prawdopodobnie taki ego typu wózek kupimy.
Co do jazdy tyłem Kuba też nie protestuje, zazwyczaj po kilku minutach zasypia:-)

Ja juz zdecydowalam, ze kupie malej fotelik samochodowy maxi-cosi 9-18 kg. Jednak nie wiem jaki wybrac bo jest kilkanascie rodzajow tych fotelikow w przedziale 9-18. Jakos nie dostrzegam duzych roznic pomiedzy tymi fotelikami oprocz ceny oczywiscie.
Wydaje mi sie, ze wszystkie sa dobre, jednak moze orientujecie sie, ktore sa godne polecenia:confused:

reklama
Madzia ja bym chętnie przygarnęła to termoopakowanie:-) my używamy tylko butelek z Canpol Babies i właśnie ostatnio myślałam o takim zakupie:-D jak nikt sobie tego nie zamówił to musimy się jakoś dogadać;-)

Do góry