reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki i rzeczy dla dzidziusia

reklama
No właśnie, właśnie, Ty chyba masz taką z misiami, piękna, ale chyba mniej zainteresuje malucha, ja tą naszą mam po córce koleżanki, ale jakbym miała kupować to raczej też pstrokaciznę + szeleszczące a jak się trafi to i melodyjki, w tych naszych chyba się bateria wyczerpała, ale rozpracuję to :-)
Póki co moja córka ma największą frajdę gapiąc się w pusty pałąk z gwiazdkami (żółte na niebieskim).

Viv ja kupując popatrzyłam na wygląd a nie na to czy dziecku tam będzie dobrze i teraz mata leży i jedna i druga bo mam dwie :/ trzeciej już chyba nie kupie bo zbankrutuje, ale nauczyłam się że nie to co drogie i ładne jest dla dziecka najlepsze bo zabawi go nawet kawałek materiału kolorowego który nic nie kosztuje a jest najlepszą zabawką :)

reklama
Nasze ostatnie zakupy dla Mryśki ;)

Kocyk do fotelika (przy okazji)
DSCN2462.jpg

Śpiworek (też z opcją do fotelika)

DSCN2463.jpgDSCN2464.jpg

Tygrysek :-D (na życzenie tatusia)
DSCN2465.jpg

Całość: 50 zł z przesyłką, oba wdzianka założone raz podobno, widać że więcej raczej nie:sorry2:

Załączniki

• DSCN2462.jpg
    DSCN2462.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 176
  • DSCN2463.jpg
    DSCN2463.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 171
  • DSCN2464.jpg
    DSCN2464.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 177
  • DSCN2465.jpg
    DSCN2465.jpg