reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciuszki , cudeńka , wózki , pierdołki dla skarbów i mam - allegro rządzi

reklama
:-D
szopek - ja Mieszkowi kupuje bluzki i spodnie w ciucholandach i jestem bardzo zadowolona - mam porównanie z ciuchami z naszych sklepów bo mały dostaje tez sporo ciuszków od teściowej czy szwagra. Te używane nadal maja fason a te nasze nowe różnych firm po kilku praniach to powyciągane albo porozpruwane. Także nie uważam że to kompleks tylko szczera prawda. :tak:

Pewnie zakupy w ciuchlandzie to zaden wstyd!!! Jestem właścicielka takiego sklepiku od kilku lat i niekoniecznie przychodzą tam osoby, które nie maja pieniędzy.
Naprawdę mozna dostac śliczne, markowe i niezniszczone rzeczy dla maluchów.

Dla swojego wykupiłam połowę 5.10.15 :-D, bo była MEGA przecena, ale dużo rzeczy mam też uzywanych.

Tak samo zaopatruję się w ubrania ciążowe. W naszych sklepach ceny są niekiedy masakryczne, a że pracuję w biurze, to nie wystarczy mi jedna para dżinsów i t_shirt, więc gdyby nie ciuchland, to zbankrutowałabym na moje ubrania ciążowe, a tak, to mogę "bankrutować" na rzeczy dla mojego maleństwa :-D

Ja dzisiaj byłam w ciucholku i kupiłam ciuszki dla synusia za 19 zł w sumie:tak:, a kupiłam dwie bluzeczki z długim rękawem C&A, bluzę z kapturem, bezrękawnik z misiem od wewnątrz i kurteczkę na jesień. I szok cenowy przy kasie, a rzeczy jak nowiutkie. Jestem bardzo zadowolona z tych zakupów i będę tak robiła częściej!

he he he a ja dzis tez byłam z ciucholandzie:-) Cala reklamówka prawie nowych firmowych ubranek za 30 zł :-) Teraz sie juz piorą, bo jednak z "tej sieci sklepów" troszke to wszytko smierdzi, no a potem jeszcze raz to wypiore z Loveli tuz przed narodzinami:-)

Ja poczyniłam - jak zwykle zresztą - kolejne ciucholowe nabytki. Bluzy z kapturem, spodenki itp.
madamagda świetne te kocyki. krainasnu KOCYKI BAWEŁNIANE 70x90 (298770578) - Aukcje internetowe Allegro
Mi sie podoba czerwony (chyba niereformowalna jestem-;-)ten pedalski) i pomarańczowy.
KOCYK ,KOC ,ZDROWY @100% BAWEŁNIANY@hit@wejdź (295123698) - Aukcje internetowe Allegro też świetne , ale co mi się rzuciło w oczy to jaką długą gondole ma ta bartatina i, że volant ma podnoszony zagłówek w gondoli (a przecież ty masz volanta- a mówiłaś , ze nie ma)!

Madamagda, ja robiłam zakupy w małym ciucholku tuż koło mnie na kozanowie, mały i niepozorny ciucholek,ale działa tu od lat. Jest gdzieś na placu strzegomskim koło Lidla, też taki duży ciuchol, ale tam nie byłam jeszcze. Jak troche wydobrzeję, to się tam przejadę.

Szopek
wiesz że u mnie nie widze niczego co by podnosiło zagłówek w gondoli, ale ja taka niekumata jestem. Idę jeszcze raz zobaczyć.

reklama
Jejku jest rzeczywiście, pod materiałem jest zagłówek, ale jaja, gdybyś nie zwróciła uwagi była bym nieświadoma. Ale czad:-):-):-)
Ja szukałam gdzieś pod gondolką jakiejś korbki, a to jest już w środku.

Ja też choruję na czerwień, dlatego wziełam ten kocyk czerwony z dżdżowniczką wspinającą się na kwiatek.

Do góry