Mamakinia89
Aktywna w BB
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Informuj nas na bieżącoNo małego dziś przewieźli do Prokocimia na badania. Boję się bo podejrzewają jakieś wady genetyczne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Informuj nas na bieżącoNo małego dziś przewieźli do Prokocimia na badania. Boję się bo podejrzewają jakieś wady genetyczne
Musi być dobrze!! Trzymam mocno kciuki !!! Jak cos będziesz wiedziała daj znaćNo małego dziś przewieźli do Prokocimia na badania. Boję się bo podejrzewają jakieś wady genetyczne
Witajcie dziewczyny. Dziękuję za słowa otuchy. Mały jest cały czas w szpitalu. Pobrali materiały do badań w kierunku zespołu Edwardsa. Z tego co czytałam to nie jest to nic dobrego. Dzisiaj wychodzę ze szpitala na żądanie, właśnie czekam na wypis. Najgorsze że nie radzę sobie że stresem. Co ma być to będzie. Muszę być silna zwłaszcza dla dzieci. Trzymajcie się kochane. Życzę szczesiwego rozwiązania tym które w ciąży, a mamuśką dużo siły i miłości. Buziaki
Kochana no nie ma co ukrywać, ze ten zespół to poważna sprawa ale tak jak pisze Reese to powinni wykryć na etapie usg w trakcie ciąży. Robiłaś te usg genetyczne 1 trymestru? Ja tez mam nadzieje ze to nie toWitajcie dziewczyny. Dziękuję za słowa otuchy. Mały jest cały czas w szpitalu. Pobrali materiały do badań w kierunku zespołu Edwardsa. Z tego co czytałam to nie jest to nic dobrego. Dzisiaj wychodzę ze szpitala na żądanie, właśnie czekam na wypis. Najgorsze że nie radzę sobie że stresem. Co ma być to będzie. Muszę być silna zwłaszcza dla dzieci. Trzymajcie się kochane. Życzę szczesiwego rozwiązania tym które w ciąży, a mamuśką dużo siły i miłości. Buziaki
Dziewczyny, czy któraś z Was zażywała Setaloft 50mg w ciąży? Chciałabym wiedzieć jak się czułyście biorąc ten lek i jak dzieciaczki po porodzie.
No to mnie uspokoiłaś. Ja z reguły dobrze reaguję na leki, więc mam nadzieję, że mi pomoże. Do tego psychoterapia od nowa u innej psychoterapeutki doświadczonej, więc jestem dobrej myśli☺ a jak Ty się czujesz teraz? lepiej niż w ciąży?poczytaj wątek, każda dziewczyna która musi brać to bierze właśnie sertralinę.
Dzieciaczki czują się świetnie Na tym leku można też karmić piersią.
Mnie akurat nie służył ten lek ale ja byłam ciężkim przypadkiem