reklama
Mamakinia89
Aktywna w BB
Będzie dobrze!!! 3maj sięNo u mnie potwierdzone wielowodzie. Serie badań plus kroplówką z mg. I dostałam zastrzyk na rozwój płuc
Mamakinia89
Aktywna w BB
Jakie leki i od kiedy brałaś w ciąży? Daj znac jak będziesz miala chwilę☺Psychicznie całkiem dobrze( dzięki lekom) nie to co w dwóch ostatnich ciazach gdzie też miałam depresję ale nic nie brałam ...za to chce mi się odkaszlnac ale się boję bo ten szew mnie wtedy bardzo boli ..
Właśnie czy w pierwszym trymestrze też bralas.Dwa lata nie biorę lekarstw w lutym spadek formy i w lutym ciąża .Zaczęłam brać lekarstwa przez trzy dni i zrobiłam test bo coś mnie tknelo no i bez lekarstw .Jakie leki i od kiedy brałaś w ciąży? Daj znac jak będziesz miala chwilę☺
Gratulacje dobrze że czujesz się dobrze to najważniejszePsychicznie całkiem dobrze( dzięki lekom) nie to co w dwóch ostatnich ciazach gdzie też miałam depresję ale nic nie brałam ...za to chce mi się odkaszlnac ale się boję bo ten szew mnie wtedy bardzo boli ..
Rano po godz. 8 miałam już cięcie...ze mną i z dzieckiem w porządku, tylko to leżenie jest straszne, ale mały ładnie śpi . Nie karmię piersią bo biorę asentre 100 mg ...Ale nie mam też mleka w piersiach ...
w 3 dobie ci się powinno pojawić.
Gratulacje
Biorę asentre od 5 m-ca, zaczynałam od 25 mg A po 2 m-cach przeszłam na 100 mg bo dalej kiepsko się czułam ...więcej moja lekarka nie zalecala. ..I karmienie piersia odradza, choć wiem że niektóre dziewczyny karmią ....Jakie leki i od kiedy brałaś w ciąży? Daj znac jak będziesz miala chwilę☺
Biorę asentre od 5 m-ca, zaczynałam od 25 mg A po 2 m-cach przeszłam na 100 mg bo dalej kiepsko się czułam ...więcej moja lekarka nie zalecala. ..I karmienie piersia odradza, choć wiem że niektóre dziewczyny karmią ....
możesz spróbować i obserwować dziecko
reklama
Wystraszona29
Fanka BB :)
Hej kobietki!
Piszę świeżo po wizycie u mojej psychiatry. Córka ma 3 miesiące skończone, karmię piersią od porodu na dawce 25mg, od 3tygodni na 50mg. Powiedziała że brałam dawke dla dzieci, nie leczniczą. I nie ma prawa zadziałac. Mam zwiększyć do 75mg. I że max 125mg sertraliny przy kp, więcej nie zaleca. A od 100mg dzieli na dwa razy na dobę żeby w jednej dawce nie brać. Mała nie ma żadnych problemów, rozwija się dobrze, a lek podobno do mleka prawie nie przenika. Ufałam jej biorąc leki w ciąży więc zaufam teraz. Zwiększam dawkę bo za trochę oszaleje...
3majcie się ciepło!
Piszę świeżo po wizycie u mojej psychiatry. Córka ma 3 miesiące skończone, karmię piersią od porodu na dawce 25mg, od 3tygodni na 50mg. Powiedziała że brałam dawke dla dzieci, nie leczniczą. I nie ma prawa zadziałac. Mam zwiększyć do 75mg. I że max 125mg sertraliny przy kp, więcej nie zaleca. A od 100mg dzieli na dwa razy na dobę żeby w jednej dawce nie brać. Mała nie ma żadnych problemów, rozwija się dobrze, a lek podobno do mleka prawie nie przenika. Ufałam jej biorąc leki w ciąży więc zaufam teraz. Zwiększam dawkę bo za trochę oszaleje...
3majcie się ciepło!
Podziel się: