reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Jak widzę te Wasze piękne kruszynki, to normalnie łzy w oczach! Gratuluję Wam dziewczyny tego największego zwycięstwa! Tych Waszych skarbów!! Jak się popatrzy na takie piękne zdjęcia to wszystko jest nieważne.
Pozdrawiam Was wszystkie.

reklama
Wiecie jak serce sie raduje ze jestescie po urodzeniu dziecka nadal na tym forum i opowiadacie o tym z taka radoscia? Chcialabym Wam podziekowac za to ze jestescie i za to ze wspieracie nas- jeszcze te przed ktorymi to wszystko co niewiadome. Prosze badzcie z nami jeszcze dlugo, polubilam Wasze towarzystwo!
Staramy się jak możemy żeby pokazać wam że warto się męczyć te 9 miesięcy bo nagroda przebija wszystko

@anbed80 karmie Humaną. To bardzo dobre mleko i nie jest tak szeroko reklamowane jak te wszystkie bebilony i bebiko.

Staramy się jak możemy żeby pokazać wam że warto się męczyć te 9 miesięcy bo nagroda przebija wszystko

@anbed80 karmie Humaną. To bardzo dobre mleko i nie jest tak szeroko reklamowane jak te wszystkie bebilony i bebiko.
Ja piłam humane jako wcześniak w 1987 r. :) we wtorek mam badania 1 trym, będę wtedy 12+1, powoli odchodzi mi trochę stres ze znowu poronie, chyba po 12 tyg to ryzyko gwałtownie spada

Po porodzie nie ma czasu myslec o lękach. Jedyne czego teraz sie boje to o nia zeby byla zdrowa. A kazda wolna chwila to spanie na siedzaco.
IMG_20190409_182245.jpg

U mnie milo tej radości ani chwili nie moge miec spokoju. Mamie wykryli potworniaka na jajnikach bedzie miala operacje. Dziadek w szpitalu, a ja dalej po tym cc nie doszlam do siebie. Boli mnie tylek :/ przy wyproznianiu to jest jakas masakra. Dziwne, oby przeszlo szybko.

Piekne macie dzieciaczki. Warte to bylo wszystkich przezyc w ciąży prawda ? ;) teraz to widze jak Lila jest ze mna.

Po porodzie nie ma czasu myslec o lękach. Jedyne czego teraz sie boje to o nia zeby byla zdrowa. A kazda wolna chwila to spanie na siedzaco.
Zobacz załącznik 961233

U mnie milo tej radości ani chwili nie moge miec spokoju. Mamie wykryli potworniaka na jajnikach bedzie miala operacje. Dziadek w szpitalu, a ja dalej po tym cc nie doszlam do siebie. Boli mnie tylek :/ przy wyproznianiu to jest jakas masakra. Dziwne, oby przeszlo szybko.

Piekne macie dzieciaczki. Warte to bylo wszystkich przezyc w ciąży prawda ? ;) teraz to widze jak Lila jest ze mna.
Spanie na siedząco. Hehehe skąd ja to znam. Ja ostatnio usnęłam podczas karmienia.... Podparta o rękę. Obudziłam się jak mały kończył butle.
Dużo zdrówka dla mamy i dziadka.
Lilka ma tyle włosów. Cudne. Mój jest łysolek. Ma takie delikatne jasne. Brwi i rzęski też.
Ja cały czas powtarzam że było warto. I zdania nie zmienię :)
Nastaw się że jeszcze długo nie dojdziesz do siebie. Ja jestem już 2 tygodnie po i też jeszcze nie czuję się dobrze. Są dni kiedy blizna boli, zwłaszcza wieczorem. Część dnia czuję się dobrze a część osłabiona, jest mi strasznie gorąco. Obstawiam że taką mam reakcję na operację no i hormony robią swoje. Mam nadzieję że po 6 tygodniach połogu wszystko pójdzie sobie w las :)

Mamuśki jak się czujecie przy dzisiejszej pogodzie? U mnie samopoczucie jakoś nie najlepiej. Mam jakieś pobolewanie glowy szyi z prawej strony ale i mam przytkany nos zastanawiam się czy mnie nie przewiało. Denerwuje się i moje samopoczucie jeszcze bardziej mi się pogarsza

Wiecie jak serce sie raduje ze jestescie po urodzeniu dziecka nadal na tym forum i opowiadacie o tym z taka radoscia? Chcialabym Wam podziekowac za to ze jestescie i za to ze wspieracie nas- jeszcze te przed ktorymi to wszystko co niewiadome. Prosze badzcie z nami jeszcze dlugo, polubilam Wasze towarzystwo!
Prawda że fajnie jak te które zostały mamuskami są tu dalej z nami? Mam nadzieję że mi czas i chęci też pozwolą na to.
Pamiętam że po poprzednim CC już w szpitalu nie chciałam brać tabletek przeciw bólowych bo mnie nic nie bolało. Jedynie kręgosłup, ale pewnie temu że znikło obciążenie i się przystosowywał. Tydzień po śmigałam i jeździłam autem. Boję się że teraz może być gorzej.
U mnie moje leki rozkręciły się na dobre. Nie chcę mi się z domu wychodzić i w ogóle spadek formy.

reklama
Zobacz załącznik 961233

Słodki Szkrabek

Do góry