reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

Klara nie mozesz miec wyrzutotów sumienia ja na poczatku ciazy przez cztery tygodnia bralam tabletki bo nie wiedzialam ze jestem w ciazy i wszyscy lekarze powiedzieli ze mam sie nie przejmowac gorzej by byli jak bym cale 9 miesiecy brala te leki a jedna na pewno nie zaszkodzi dziecko. A tak poza tym to troche przedl mi atak paniki ale nie do konca jeszcze :(
Dzięki Iwi za wsparcie :)
Nie martw się ją od rana dziś mam jakby ściągnięta klatkę piersiowa, i ucisk w głowie do dupy się czuję :(

reklama
Dzięki Iwi za wsparcie :)
Nie martw się ją od rana dziś mam jakby ściągnięta klatkę piersiowa, i ucisk w głowie do dupy się czuję :(
A może to ta pogoda też tak na nas wpływa bo dzisiaj przynajmniej u mnie w mieście strasznie pochmurno i słońce zaszło przed chwilą całkowicie i robi się ciemno :(

A mam pytanie do Was wszystkich. Nie boicie się porodu czy to naturalne czy to cesarki bo mnie ta myśl przeraża tak bardzo że cała sztywnie i nie wiem jak sobie z tym poradzić, bo przecież nikt za mnie tego nie zrobi.

Hej. Co Wy się tak tych lekow boicie ja biorę dwa dziennie jedno od lęków drugi na kolatania, psychiatra mi kazała po pierwszym trymestrze już wolno brać i ginekolog też nie mial nic przeciwko

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

A może to ta pogoda też tak na nas wpływa bo dzisiaj przynajmniej u mnie w mieście strasznie pochmurno i słońce zaszło przed chwilą całkowicie i robi się ciemno :(
A u mnie słoneczko to nie wiem jaka przyczyna :( przed chwilą myślałam że mam zawal tak się źle poczułam boję się :(

A mam pytanie do Was wszystkich. Nie boicie się porodu czy to naturalne czy to cesarki bo mnie ta myśl przeraża tak bardzo że cała sztywnie i nie wiem jak sobie z tym poradzić, bo przecież nikt za mnie tego nie zrobi.
Jak narazie staram się o tym nie myśleć modle się tylko żeby mi ta nerwica do tego czasu przeszła..,

Staram się o tym nie myśleć. I tak nie ja decyduje, a dziecko trzeba jakoś urodzić ;)

reklama
Do góry