reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarówki z nerwicą

reklama
Ja uciekam w książki. Albo maratony serialowe. Wogóle na terapii nauczyłam się nie projektować, zajęło mi to sporo czasu i wysiłku, ale pomaga, choć nie zawsze daję radę.

34bw90bvj7s2yzfl.png

82dokqi1appe9g4w.png

wff2kqi19yndsbel.png

Cześć dziewczyny niedawno się obudzilam o 10:00, bo ja jestem straszny spioch. Wstalam zjadłam śniadanie, ogarnęłam się iznznowu zaczynają dopadać mnie czarne myśli, spróbuję się im nie dać dlatego pójdę wyprać firanke ręcznie bo nie nadaje się do pralki ponieważ jest to firanka makaron. Później zrobie kurze i pomyje naczynia, a dalej nie wiem co może doradzicie co mam robić w domu żeby nie zwariować od tych myśli :(
Rada - nie uciekać od nich. Inaczej będą wracać coraz mocniejsze

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny niedawno się obudzilam o 10:00, bo ja jestem straszny spioch. Wstalam zjadłam śniadanie, ogarnęłam się iznznowu zaczynają dopadać mnie czarne myśli, spróbuję się im nie dać dlatego pójdę wyprać firanke ręcznie bo nie nadaje się do pralki ponieważ jest to firanka makaron. Później zrobie kurze i pomyje naczynia, a dalej nie wiem co może doradzicie co mam robić w domu żeby nie zwariować od tych myśli :(
A hobby jakieś? Masz jakieś pasje?

Ja ostatnio am puzzle i nimi się ratuje :)
Może też zainwestuj :)
Mam puzzle jest ich 3000. Tylko nie mam gdzie ich ukladac bo mieszkam w do
Ja ostatnio kupiłam puzzle i nimi się ratuje :)
Może też zainwestuj :)
Ja mam puzzle i jest ich 4000. Tylko mam jeden problem mieszkam w domu jednorodzinnym na parterze(u góry niestety teściowe bo nie było nas stać na mieszkanie).Na tym parterze mam przedpokój bardzo wąski,łazienke, kuchnie i duży pokój.Jest też drugi pokój tylko jak na razie w tym pokoju jest sklep i teściowe go prowadzą ale za 2 lata na szczęście już go nie bedzie bo teściowa idzie na emeryture i do czego zmierzam,a do tego że te puzzle po ułożenie będą duże 1,20cm na 0,80cm i w tej naszej kuchni czy pokoju nie mam miejsca żeby je ułożyć w sumie mogłabym na podłodze ale mamy dużego psa który jak by to zauważył zaraz by rozwalił chyba że masz jakiś gdzie ja ułożyć.

Iwi jeśli masz nerwicę to każda próba ucieczki od tych myśli będzie przynosić odwrotny skutek. Zajmowanie myśli jest dobre, ale jak już wiesz co się z nimi konstruktywnego robi. Stan emocjonalny nie uspokoi Ci się w 5 minut :) wszystko jest w nagraniach.

Dziewczyny czy macie/mialyscie mniej więcej w 15 tyg ciazy duszności i przyspieszony puls przy tym? Martwi mnie to :( mam pracę siedząca jak tylko wstane to zaraz zawroty glowy i uczucie jakbym zaraz miała zemdlec...

E=" post: 15023342, member: 171636"]Dziewczyny czy macie/mialyscie mniej więcej w 15 tyg ciazy duszności i przyspieszony puls przy tym? Martwi mnie to :( mam pracę siedząca jak tylko wstane to zaraz zawroty glowy i uczucie jakbym zaraz miała zemdlec...[/QUOTE]
Klara bylam w poniedzialek u ginekolog i mowila mi zebym sie nie zdziwila jak bede miala od 14 do 18 tygodnia zawroty glowy i dusznosci mowila ze to jest jakis etap wazny w rozwoju malucha i moze sie tak stac wiec nie przejmuj sie zbytnio, ale zawsze mozesz isc do ginekolga jak bardzo cie to martwi to sie uspokoisz :)

reklama
Do góry