Hej Dasia. Ja tez biore asertin i propranolol na kołatanie serca. Dlugo juz leczysz sie na nerwice? Ja od 10 lat
Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, dopiero od 2 lat. Wcześniej jakoś tak tylko doraźnie, ale pierwsze sygnały były już w liceum (mam 39lat).Hej Dasia. Ja tez biore asertin i propranolol na kołatanie serca. Dlugo juz leczysz sie na nerwice? Ja od 10 lat
Nie zazdroszczę, miałam taki klimat w drugiej ciąży, starszy syn miał wtedy 4 lata. Jestem z Tobą [emoji123][emoji123][emoji123]Boli mnie głowa i trzęsie nerwowo, a ciśnienie 127/80 i co na to powiecie.... Te poranki są okropne!!! Wstajemy i do przedszkola [emoji53]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Udar był niedokrwienny.Dasia przepraszam że pytam a udar miałaś z powodu ciśnienia czy była inna przyczyna?