bzikula1
Fanka BB :)
tak brała leki... Zotral jak dobrze pamietamA dziewczyna była na lekach?????
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak brała leki... Zotral jak dobrze pamietamA dziewczyna była na lekach?????
To już nie wiem co robić może skonsultować z innym lekarzemja biorę 25mg cały czas
To już nie wiem co robić może skonsultować z innym lekarzem
myślę że ralanium to będzie działać doraźnie tak jak hydroNo raczej chyba tak skoro brałam przed i mi pomagala to myślę że nic innego by nie przepisala. Zobaczę po tym relanium co będzie
@liczba teraz ogólnie do wytrzymania bo już odliczam do końca. Generalnie nie wychodzę z domu, do gina jeżdżę na tabletce uspokajającej ale i tak tętno mam zabójcze.
CC na 90% będę mieć 27 marca
Zobaczę jak to będzie mam nadzieję że mi przejdziemyślę że ralanium to będzie działać doraźnie tak jak hydro
Ja tetno tez wysokie. Przygotowuje sie do naturalnego, ale przeraza mnie to. Bylam w srode u lekarza juz jest rozwarcie na palucha wiec panika haha
ja mam chyba żelazną szyjkę hehe. Nic się nie dzieje. Jedynie mam teraz bardzo napięty brzuch