marta2211
Fanka BB :)
Była była tylko trzeba by było znaleźć wcześniej na jakich ale była na pewno na lekachA dziewczyna była na lekach?????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Była była tylko trzeba by było znaleźć wcześniej na jakich ale była na pewno na lekachA dziewczyna była na lekach?????
mały Uli jest śliczny jak laleczka....i co najważniejsze zdrowy.....
Wiesz co jak już było kiepsko to brałam xanax 0,5 mg ale to było zanim zaszłam w ciąże. Potem to już tylko asentra 50 mg, teraz zeszłam na 25 mg i czuje się ok. Myśle ze ja nie odstawię zupełnie bo obawiam się ze może mi wrócić ta nerwica a nie chce znowu przechodzić przez okres wprowadzania leku mi pomagaA Ty cos bralas zanim sie rozkrecilo??? I powiedz duzo lepiej sie czujesz biorac je???
oki, daj znać jak po wizycie.Była była tylko trzeba by było znaleźć wcześniej na jakich ale była na pewno na lekach
Dziewczyny a która z Was odstawiła leki jak dowiedziała się o ciąży jest bez i czuje się dobrze?
Dokladnie...chyba żadna....
Kolatania serca, dusznosci, scisk w klatce, uczucie napietego brzucha, pieczenie w przelyku i w klatce piersiowejJakie objawy nerwicy macie?
Nadpotliwosc suchosc w ustachKolatania serca, dusznosci, scisk w klatce, uczucie napietego brzucha, pieczenie w przelyku i w klatce piersiowej