No wlasnie moze wywieje te cholerne mysli z głowDziewczyny trzymam kciuki!Po dzisiejszych wichurach może Was chwyci![]()
reklama
Kasiuniaxv
Fanka BB :)
Kończymy 39. Odebrałam wyniki i płytki krwi mi się pogorszyly że 193 na 150 i już mam schize że sie wykrwawie przy porodzieKtory to dokladnie tydzien Kasia? Mnie wlaczyl sie znowu strach przed pomiarem cisnienia... mierze sto razy dziennie i nie moge sie wyluzować przy pomiarze tak jak to bylo do tej pory. Oczywiście natretne mysli i strach automatycznie wrocily Eh a myslalam ze mam juz ten problem z glowy
Hej.
A u mnie cos nowego. Mam ostatnio dni ze pol dnia czuje sie zle, pozniej poprawia mi sie nastroj jest ok tlumacze sobie ze to tylko nerwica i za chwile przychodzi stres i lęk ze przeciez nie moge czuc sie dobrze bo moze to choroba dwubiegunowa
Tez sobie tak wkrecacie. A do tego ta ciaza
A u mnie cos nowego. Mam ostatnio dni ze pol dnia czuje sie zle, pozniej poprawia mi sie nastroj jest ok tlumacze sobie ze to tylko nerwica i za chwile przychodzi stres i lęk ze przeciez nie moge czuc sie dobrze bo moze to choroba dwubiegunowa
Edzik36
Haha ta nerwica idzie jakims schematem.Ja tez nialam takie mysli,ze albo schizofrenia albo biegunówka.Nawet ostatnio pytałam mojej terapeutki,a ona na to,że choćbym się uparła to żadna z tych chorób.Co ta nerwiczka z nami wyczynia...chyba trzeba ją w miarę możliwości wyśmiewaćHej.
A u mnie cos nowego. Mam ostatnio dni ze pol dnia czuje sie zle, pozniej poprawia mi sie nastroj jest ok tlumacze sobie ze to tylko nerwica i za chwile przychodzi stres i lęk ze przeciez nie moge czuc sie dobrze bo moze to choroba dwubiegunowaTez sobie tak wkrecacie. A do tego ta ciaza
Monia ta pogoda dla dziewczyn w ciąży jest okropna nie mówiąc już dla ciężarnych z nerwica, ja dzisiaj prawie 4 godziny czekałam do mojego psychiatry tyle ludzi było u niego . Masakra , widać że ta pogoda nikomu teraz nie sluży. Już nie mówiąc co mi się nocami wydzielało , wogole nie śpię przez te upały , plus nerwica .Hej.
A u mnie cos nowego. Mam ostatnio dni ze pol dnia czuje sie zle, pozniej poprawia mi sie nastroj jest ok tlumacze sobie ze to tylko nerwica i za chwile przychodzi stres i lęk ze przeciez nie moge czuc sie dobrze bo moze to choroba dwubiegunowaTez sobie tak wkrecacie. A do tego ta ciaza
Edzik36
Powiem tak,znów dopadł mnie kryzys napięciowo-lękowy.Jak ja tego nie cierpię!!!3 tyg.względnego spokoju i znowu ta sucz zaczyna szaleć.35tc i w głowie 1000myśli,że do porodu tak daleko i zarówno blisko.I to bezsensowne obwinianie,że podświadomie ściągam ją,tak jak się bałam,iż wróci przed porodem.
Kasiuniaxv
Znam to, mam 6 dni do terminu i też mega kryzysPowiem tak,znów dopadł mnie kryzys napięciowo-lękowy.Jak ja tego nie cierpię!!!3 tyg.względnego spokoju i znowu ta sucz zaczyna szaleć.35tc i w głowie 1000myśli,że do porodu tak daleko i zarówno blisko.I to bezsensowne obwinianie,że podświadomie ściągam ją,tak jak się bałam,iż wróci przed porodem.
Edzik36
Też rozsadza Cię napięcie i masz wrażenie,że zwariujesz?w nocy 0 snu,łyknęła hydro 10 i nic.Znam to, mam 6 dni do terminu i też mega kryzys![]()
Kasiuniaxv
No niestety tak jest, a jak pomyślę o porodzie to jest jeszcze gorzej. Jak się wyplacze to na chwilę jest lepiej...Też rozsadza Cię napięcie i masz wrażenie,że zwariujesz?w nocy 0 snu,łyknęła hydro 10 i nic.
reklama
Podziel się: