Po 7 miesiącach zaszłam. A Ty dlugo sie starasz?Ja też biorę ten lek... Fajnie ze udało Ci się zajść na 40mg, bo ja muszę niestety zmniejszyć dawkę...
reklama
Generalnie od mają ale jak na razie nic więc widzę, że muszę zmniejszyć dawkę jak przed pierwszą ciążą...Po 7 miesiącach zaszłam. A Ty dlugo sie starasz?
A jakie masz objawy ?O odstawieniu nie ma mowy w ogóle.
W środę mam teleporade zobaczymy co mi powieGeneralnie od mają ale jak na razie nic więc widzę, że muszę zmniejszyć dawkę jak przed pierwszą ciążą...
Ja do mojej lekarz dzwonię jutro, niech coś myśli...W środę mam teleporade zobaczymy co mi powie
BioA jakie masz objawy ?
Teraz nie mam zadnych. Ale jeszcze niedawno drętwialy mi rece i mialam zawroty glowy.A jakie masz objawy ?
monika1708
Fanka BB :)
Ja jak odstawiałam paroksetyne to powoli, zmniejszałam dawkę co około miesiąc. Dzielilam na ćwiartki właśnie. Jak czułam że jest ok to Zmniejszałam dalej. Po około roku od odstawienia i tak musiałam wrócić do leków ale wybrałam asertin w razie ciąży [emoji846]Dziewczyny ja w ogóle nie wiem jak już z leków schodzić, ostatnio zmniejszylam dawkę o cwiartke tabletki i tak mnie kopnęło, że coś okropnego. Psychiatra kazała mi się wspomagać hydroksyzyną, ale ona mnie usypia, a jeżdżę samochodem i pracuje na razie, więc nie mogę sobie pozwolić, żeby stać na rzęsach.
A powiedzcie mi parogen jjest bezpieczny dla ciazy ?Ja jak odstawiałam paroksetyne to powoli, zmniejszałam dawkę co około miesiąc. Dzielilam na ćwiartki właśnie. Jak czułam że jest ok to Zmniejszałam dalej. Po około roku od odstawienia i tak musiałam wrócić do leków ale wybrałam asertin w razie ciąży [emoji846]
reklama
Nie ma leku bezpiecznego dla ciazyA powiedzcie mi parogen jjest bezpieczny dla ciazy ?
Podziel się: