reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciezarowki na zakupach

Carolajna bardzo ładna ta szafa, niestety jak już sobie wymyśliłam gdzie ma stać łóżeczko i wózek ( musi stać w domu) to już szpilki nie wcisne :-( Chyba na suficie szafki zamontuje ;-) Jak to mówią potrzeba matką wynalazków, coś wymysle :-)

Margarita no właśnie. ..postanowiłam, że skoro nikt nie chce to wcisnę ją do garderoby i będzie dodatkowe miejsce na ubranka dla małego, na te większe ;) :)

reklama
Śpiworek do fotelika gotowy ;)

Załączniki

• 1442945833819.jpg
    1442945833819.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 78
Ojej, nie wiem Bozienka. Zaraz Ci pokaże na grupie. A to ubranka

Załączniki

• 1442946046731.jpg
    1442946046731.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 82
  • 1442946069545.jpg
    1442946069545.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 80
  • 1442946080956.jpg
    1442946080956.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 78
  • 1442946089455.jpg
    1442946089455.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 74
Carolajna nasze dzieci będą wyglądać tak samo :-D Mam sporo z kolekcji Born to Be loved ;-) Śliczne są!

Kropeczka o żesz!!! Ale szaleństwo. Śliczne rzeczy! Pamiętam,że kiedyś u mnie w Kielcach był SNC. Super są takie sklepy :-)

Solla skąd torba? Wygląda bardzo ciekawie :-)

Jadzia paputki są mega! Ale sweterek też śliczny :-)

Ja byłam dziś w Next ale jakoś nic z unisexów mnie nie zachwyciło. Nie wiem....podjadę do jeszcze jednego, największy jaki mamy. Może tak coś fajnego będzie, choć cenowo wolę jednak inne sklepy :-p

reklama
Anit ja dozuje;) po trochę po trochę znoszę do domu ale już naprawdę musze skończyć bo nadwyreze limit miesięczny :( po za tym co chciałam juz kupiłam , jeszcze jakieś rzeczy dla siebie do szpitala i ew. Wyposażenie pokoju teraz będzie a z ciuszków to już jak coś mega słodkiego wpadnie w oko juz nie na zasadzie ze czego mi brakuje ;)

Do góry