reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciezarowki na zakupach

reklama
Choco Ty się tak nie denerwuj ;-) Nie wiem czy jest sens otwierania wątku, bo nie widziałam, żeby ktokolwiek o nich pisał oprócz mnie. Aż pozalowalam, że tu bałagan robię, a chciałam pomóc. Wydawalo mi się tak jak Magdzie, że skoro mówimy tu o zakupach to promocje ich dotyczą. Mnie to naprawdę obojętne, bo ja wchodzę na wszystkie wątki, ale inni już nie. Dostosuje się.

Kurczę dziewczyny szybko startujecie z kupowaniem rzeczy dla maluchów :) ja w 13 tyg narazie o tym nawet nie myślę :p jedyne co to przygotowuje się budżetowo z takimi grubymi tematami jak wózek , łóżeczko, laktatory itp
Powiedzcie mi , co uważacie , lepiej kupić używany wózek peg-perego czy nowy bebetto? Dużą role odgrywają kwestie finansowe :)

Ollcia jaki? Ja mam zboczenie wózkowe, przy córce miałam ich ok 16 ;)))

ile? :szok::szok: niezła jesteś :-D:-D:-D

ja chcę ten Tako City Move MARINE -3w1 wózek wielofunkcyjny z motywami morskimi! Nowość! eMaluch.com - z Nami przez dzieciństwo
ale w kolorze tym ostatnim ( 06 ) - granat w biale pasy z dodatkiem czerwieni, wkładka w spacerówce w paski i na foteliku daszek też w pasy biało granatowe. No cóż, dziewczyny, po prostu zakochałam się w tym wózku i już wiem, że nie chcę żadnego innego :-D

reklama
Do góry