reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciezarowki na zakupach

reklama
Choco Ty się tak nie denerwuj ;-) Nie wiem czy jest sens otwierania wątku, bo nie widziałam, żeby ktokolwiek o nich pisał oprócz mnie. Aż pozalowalam, że tu bałagan robię, a chciałam pomóc. Wydawalo mi się tak jak Magdzie, że skoro mówimy tu o zakupach to promocje ich dotyczą. Mnie to naprawdę obojętne, bo ja wchodzę na wszystkie wątki, ale inni już nie. Dostosuje się.

Kurczę dziewczyny szybko startujecie z kupowaniem rzeczy dla maluchów :) ja w 13 tyg narazie o tym nawet nie myślę :p jedyne co to przygotowuje się budżetowo z takimi grubymi tematami jak wózek , łóżeczko, laktatory itp
Powiedzcie mi , co uważacie , lepiej kupić używany wózek peg-perego czy nowy bebetto? Dużą role odgrywają kwestie finansowe :)

Ollcia jaki? Ja mam zboczenie wózkowe, przy córce miałam ich ok 16 ;)))

ile? :szok::szok: niezła jesteś :-D:-D:-D

ja chcę ten Tako City Move MARINE -3w1 wózek wielofunkcyjny z motywami morskimi! Nowość! eMaluch.com - z Nami przez dzieciństwo
ale w kolorze tym ostatnim ( 06 ) - granat w biale pasy z dodatkiem czerwieni, wkładka w spacerówce w paski i na foteliku daszek też w pasy biało granatowe. No cóż, dziewczyny, po prostu zakochałam się w tym wózku i już wiem, że nie chcę żadnego innego :-D

reklama
Do góry