reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

reklama
MAKTA OGROMNE GRATULACJE!!!! W KOŃCU MASZ SWOJA CÓRECZKE:-) JA TYLKO DZIEWCZYNY TAK NA CHWILKE POWIEDZIEC ZE U NAS WSZYSTKO OK,MALUTKA JUZ PRZYBIERA NA WADZE,JEST STRASZNYM GLODOMORKIEM,KACPEREK KOCHA SIOSTRZYCZKE,TYLKO CALY CZAS PROBUJE ZWROCIC NA SIEBIE NASZA UWAGE I PLACZE O BYLE CO:no: MAM NADZIEJE ZE NIEDLUGO MU PRZEJDZIE. POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE CIEPLUTKO!!!!!!!!!!!

Lucina pisalas, ze macie plan wrocic w wakacje na stale do Polski. A powiedz mi czy macie, lub bedziecie mieli prace jak juz wrocicie?? Bo my postanowilismy, ze wykorzystamy moj macierzynski i w tym czasie wrocimy do PL i bedziemy szukac pracy....ale idzie okropnie. Nie ma nic:no::no::no::no:
Wiec dlatego sie dopytuje....

Medio-ja jestemw 35tyg i puki co przytylam 7kg. waze teraz 65kg.
Makta- ten szybki i latwy porod to nic innego jak nagroda za te cierpienia i ta wytrzymalosc podczas ciazy. Ogromnie sie ciesze ze jestescie juz w komplecie cali i zdrowi. Nalezy ci sie taka nagroda. Gratuluje z calego serca i zycze duzo zdrowka i radosnych chwil razem. Trzmajcie sie cieplutko i czekamy na zdjecia

MAKTA NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE I WRACAJ POWOLI DO SIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
SylwiaBI tez myslalam na poczatku ze jak kupie wozek i cos sie stanie to nie moge oddac do reklamacji ale dowiadywalam sie apropo tego wozka i podobno jedynie jakie mieli do tej pory problemy to to ze kola po dluzszym czasie sie scieraja,dlatego przy zamowieniu wozka zamowie dodatkowe kola na wypadek gdyby i to i tak wszystko wyjdzie mnie o wiele taniej niz tutaj:tak:
MILEJ NOCY WSZYSTKIM

reklama
Do góry