reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciężarne na Wyspach

Hej szafirka :)
Witamy...a z jakich przyczyn miałas cesarkę?? I wiedziałas o niej wczesniej??
podpytuje bo sama jeszcze nie wiem kiedy i jak urodzę przez swoje zatrucie ciążowe.
Póki co tez jestem zadowolona z opieki...oby tak dalej :)

reklama
WITAM :-)
SACHMENCIA GRATULACJE I PISZ JAK POROD MINAL :-)

MAKTA nie martw sie ja czytajac Twojego posta wzruszylam sie :tak::-D:zawstydzona/y: chyba mi zostalo jeszcz po ciazy, bo wtedy to plakalam a plakalam o byle co !!
MEDIO zgadzam sie z Toba w 100% nie mozna pogodzic pracy i domu niestety :-( a jezeli komus to sie udaje to bardzo duzym kosztem np.zdrowotnym...
JUNIA rzezcywiscie malutka kruszynka ale tak jak i SACHMENCI :-) Diana jak sie urodzila to miala 3420 a po trzech miesiacach ma juz 6700:szok::szok::szok: tluscioszekk mi malutki rosnie :-)
MAMUNIA polecam kursy LEARNDIRECT ja zapisalam sie na angielski a jednoczesnie jeszcze robie matme. jest mi o wiele latwiej bo kursy sa przez internet i nie trzeba chodzic do szkoly(tylko na egzaminy), niewiele kosztuje tylko 10f za otwarcie konta no i sama sobie ustalasz kiedy i ile czasu poswiecasz na nauke(robienie testow) sa jeszcze inne kursy :-) Search for a course | full list of courses to improve your skills | learndirect
tutaj mozesz sobie poszukac co Cie interesuje :-) POWODZENIA :-)

spadam na spacerek :-) milego dnia zycze :-)

Kornasia...Tobie zostało po ciąży wiec jest spora szansa, że mi nie przejdzie?? Oj...i do końca życia będę juz taka sentymentalna, wzruszająca sie i płaczliwa?? ;-);-);-)

hej dziewczyny:-)
Nareszcie piatek, w koncu sie wyspie jutro.
Ja dzis lece do przychodniu popytac o ta moja polozna, ewentualnie o zmiane poloznej. Bo to lekka przesada, ze nie moge sie dodzwonic do niej od poniedzialku.:baffled::wściekła/y:
Sachmecia co prawda nie mialysmy okazji sie poznac, ale ogromne GRATULACJE!!! :-D:-):-D

SACHMECIA OGROMNE GRATULACJE!!! widze ze twoja malutka tez kruszynka,wiec czekam na wiesci jak dlugo bylas w szpitalu i jak porod,bo tez przed terminem urodzilas,wiec mam juz kogo sie poradzic w razie co:tak: a ja dzis znow cala noc stres od polnocy mialam skurcze regularne,najpierw co 7,potem 6,4 i 3 minuty,ale nie za bolesne wiec w przerwach troszke przysypialam bo bylam padnieta... teraz na razie ok,raz na jakis czas troszke boli brzuch,albo jakis skurcz wiec nie wiem czy mnie nie wezmie... boje sie:-(

Hej slonka dlugo mnie nie bylo ale melduje ze o 15 urodzilam w szkockim szpitalu pisze z phona bo jak tu spac jak taka kruszynka obok. Urodzilam silami natury ale o samym porodzie to kiedy indziej :p niunia ma 46cm wazy 2340g I ma 9 pkt urodzona 3 tyt przed terminem. Ja umieram z glodu a mam tylko gruszke I migdaly a niunia tylko liznela cycusia I sie najadla heh. Pozdrawiam wszystkie I do milego buziaczki

GRATULUJE serdecznie i ciesze sie bardzo ze Twoja Kruszynka jest juz przy Tobie ;)

ja wczoraj z Kacprem bylam w szpitalu bo znow na noc straszna goraczka kaszel... druga noc nie przspana... meczyl sie strasznie... pluca ma czyste ale okazalo sie ze dopadlo go zapalenie ucha.... niestety nic nie dostalismy bo pani dokrot stwierdzila ze to samo minie po 48 godzinach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i znow wszytsko na wlasna reke.. :angry::angry:

MAKTA przechodzi ale widocznie powoli, bo u mnie jest corz lepiej... az moj E sie zdziwil ze nie widzial zebym plakala ostatnio :-) spytal sie czy po kontach czasem nie placze :-)
JUNIA21 wiesz jak to z tymi skorczami jest ale moze juz malenstwo spieszy sie zobaczyc MAMUSIE :-) no i sie nie boj tylko kapiel sobie spraw idz na spacer gdzies blisko , zebys tak bardzo nie myslala
RUDZIA tak to jest tutaj z ta sluzba zdrowia ze dla nich wszystko to jest normalne !!:wściekła/y::wściekła/y: co prawda sa lepsi niz w Polsce wg mnie ale tez rewelki to nie ma ... smieszy mnie to ze oni czesto sobie spr rzeczy w tych ich ksiazkach i sie smieje z E ze jak ktos by umieral to najpierw zajrza do ksiazki jak reanimacje maja zrobic:-D

MAKTA przechodzi ale widocznie powoli, bo u mnie jest corz lepiej... az moj E sie zdziwil ze nie widzial zebym plakala ostatnio :-) spytal sie czy po kontach czasem nie placze :-)
JUNIA21 wiesz jak to z tymi skorczami jest ale moze juz malenstwo spieszy sie zobaczyc MAMUSIE :-) no i sie nie boj tylko kapiel sobie spraw idz na spacer gdzies blisko , zebys tak bardzo nie myslala
RUDZIA tak to jest tutaj z ta sluzba zdrowia ze dla nich wszystko to jest normalne !!:wściekła/y::wściekła/y: co prawda sa lepsi niz w Polsce wg mnie ale tez rewelki to nie ma ... smieszy mnie to ze oni czesto sobie spr rzeczy w tych ich ksiazkach i sie smieje z E ze jak ktos by umieral to najpierw zajrza do ksiazki jak reanimacje maja zrobic:-D

no tak mnie rece czasai opadaja... ja sie trzymam naprawde zdala od tego wszytskiego ale kiedy juz naprawde sie martwie ze cos jest nie tak... to mam odrobinke tej nadzieji ze jak pojade to moze cos mi powiedza... ze jakos pomoga... kolejny raz wszystko na nic:no::no::no:

reklama
Sachmecia ogromne gratulacje tobie i tatusiowi! Kruszynka z tej twojej coreczki ale najwazniejsze ze wszytko ok:-)
Makta ja w ostatnim miesiacu plakalam z byle powodu i tak mi zostalo miesiac po porodzie:tak::szok: Teraz juz lepiej i znowu jestem normalna;-):-D

Do góry