reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Olinda- tu daja tabletki, wiec nic sie nie martw. Jesli bedziesz musiala brac, to nic nie poczujesz... :-D:-D:-D
A co do tego rozciagania, to wczesniej tez mi sie tak zrobilo i musialam poprawic sygnaturke. Po prostu miedzy jednym a drugim suwaczkiem postaw spacje, i powinno wrocic na swoje miejsce.
A my dzis nic nie robilismy, lenia mam, a co, tez mi wolno...:-D:-D

Ok, milego wieczorku :-)

reklama
alex PEWNIE ŻE CI WOLNO POLENIUCHOWAĆ A NAWET JEST TO WSKAZANE JA PRZEZ CAŁY TYDZIEŃ MIAŁAM LENIA:tak::szok: DLATEGO DZISIAJ MUSIAŁAM NADROBIC ZALEGŁOŚCI;-)

MIŁEJ I SPOKOJNEJ A NAWET ROMANTYCZNEJ NOCKI ŻYCZE BUŚKA

DZIEŃ DOBRY:tak: MUSZĘ SIĘ POCHWALIC ŻE KUPILIŚMY DZISIAJ DLA MNIE SAMOCHODZIK :tak: ALE PRAWDE MÓWIĄC TROCHE BOJĘ SIE TU JEŻDZIĆ TYM BARDZIEJ ŻE MUSZE ZMIENIAC BIEGI LEWĄ RĘKĄ :wściekła/y: KOSZMAR ZARAZ IDZIEMY POTRENOWAC ŻEBYM SIĘ PRZYZWYCZAIŁA ZOBACZYMY JAK TO BĘDZIE :szok:

ŻYCZĘ UDANEJ SOBOTY

ha Olinda, no to swietnie!!! Bedziesz smigac z maluchami to tu to tam :-):-)
Ja to nawet jeszcze prawka nie mam, ale moj P juz mi od jakiegos czasu suszy glowe zebym zrobila, wiec...zobaczymy. Tylko skad na to brac czas?

A my troszke dzis na miescie. Trzeba bylo jakies zakupki zrobic. Pogoda nawet dopisuje.
A teraz juz pewnie wieczor przed tv i tyle... nudy.
Milego wieczorku. :-)

Witam Wszystkich!
Właśnie zarejestrowałam się :-),bardzo spodobało mi się to forum:-).Mieszkam w Szkocji i jestem w 36 tygodniu ciąży,mam termin na 12 października i do tej pory w ogóle się nie bałam ale teraz jestem przerażona,jest to moja pierwsza ciąża i nie wiem czego się spodziewać:confused:.Jednak czytając Wasze posty troszkę się uspokoiłam i mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze.Pozdrawiam gorąco wszystkie mamusie!:-)

Witam Wszystkie mamusie:)

Mam do Was pytanie może Wy mi pomożecie: co mogę kupić jeśli chodzi o ból głowy- jestem w ciąży a głowa mi pęka od tygodnia od rana do wieczora byłam u lekarza i powiedział żebym sobie zrobiła kompresy z zimnej wody. Tylko że ja mówiłam mu że to nie pomaga ale nie chciał mi nic polecić.
Może WY coś wiecie co mogłabym zrobić bo to dla mnie nie są już żarty- nie jestem w stanie nic w domu robić a dodatkowo non stop mnie o bólu mdli :( Myślałam trochę o paracetamolu ale nie wiem

Witam:-):-)
Trochę mnie tu nie było, co????:zawstydzona/y::zawstydzona/y: I'm sorry:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Asinka_z możesz śmiało wziąc paracetamol:tak: Ja jak byłam w ciązy to położna pozwoliła:-) Tylko pamiętaj, że nie można go brac częściej niż 4 godziny:-)

asinka_z BEZ OBAW MOŻESZ BRAĆ PARACETAMOL MI POŁOŻNA TEŻ POZWOLIŁA A NAWET POWIEDZIAŁA ŻE JAK BARDZO BOLI TO MOGĘ WZIĄŚĆ 2 TABLETKI NA RAZ. TRZYMAM KCIUKI ŻEBY USTAŁ TEN BÓL GŁOWY JA MIAŁAM TO SAMO ALE NA SZCZĘŚCIE TE BÓLE USTAŁY W OKOLICACH 4 - 5 MIESIĄCA

SYLWIA.M TO PRAWDA STRASZNIE DŁUGO NAS ZANIEDBYWAŁAŚ :szok: OPOWIADAJ CO U CIEBIE I SYNUSIA:tak: POZDRAWIAMY

Olinda co ja mam opowiadac jak u nas nic się nie dzieje:crazy: Nudy, nudy, nudy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A dzisiaj to wogóle mam dzień taki zamulony, że szok:szok: Nie byliśmy na spacerze bo mi się nie chciało, ale chyba muszę wkoncu pojsc bo nie mam już pomysłu co robic z Marcelkiem przez następne trzy godziny, a jest dzisiaj strasznie zmierzły i nie chce się sam bawic, tylko na rekach ciągle:baffled::baffled:

Ale tak strasznie mi się nie chce:-:)-:)-:)-:)-(

reklama
MYSZA 24 WITAMY NA FORUM. NAWET NIE WIESZ JAK CI ZAZDROSZCZE ŻE JUŻ JESTEŚ TAK BLISKO PORODU:tak: ZAGLĄDAJ DO NAS I NAPISZ JAK SIĘ CZUJESZ POZDRAWIAM

Do góry