Karolina20
Zaangażowana w BB
[FONT="Comic Sans] Dziewczyny, a czy może któraś z Was rodziła w West Middlesex Un. Hospital (Iselworth)????? Jak wrażenia???[/FONT]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamunia ja miałam to znieczulenie w Polsce jak rodziął Krzysia i tu w Anlii, w Polsce jak mi dali to nic nie czułam, a tu czułam wszytsko nawet dotyk, czasem z mężem się zastanawiam czy nie nabajerowali mnie, bo nie było żadnej ulgi, nawet mnie nie cewnikowali co się robi przeceiż przy epidurialu, ciśnienie tez mi nie spadło, a do szycia krocza osobno mnie znieczulała mniejscowo, tak jakby zakładała,że nie jestem znieczulona, a w Polsce jak mnie szyli to nie musiał już znieczulac miejscowo bo i tak nic nie czułam;-). Jak to było u Ciebie????Paula7- no witaj :-), faktycznie długo cię tu nie było.
Medio- a ja własnie tutaj w UK miałam ten epidiural 2 razy i tak jak ty od razu po porodzie szłam pod prysznic i byłam w ciągłym ruchu i żadnego bólu głowy nie miałam, więc faktycznie to musi zależeć do organizmu, ale ja osobiscie nie zamieniłabym go na nic innego
, dla mnie to jest rewelacja.