MAMY KTORE KARMILY PIERSIA moja diana niedlugo skonczy 5 miesiecy i zacznie sie okres dokarmiania. czy moglybyscie mi doradzic jak zaczelyscie wprowadzac Waszym maluszkom jedzonko? od czego zaczac itp... (kazda inf bd dla mnie przydatna) jestem zielona w tym temacie a im wiecej czytam tym bardziej sie gubie....
reklama
Hej, ja sie zastanawiam, czy mozna poprosic o badanie ginekologiczne we wczesnym stadium ciazy. Jestem dopiero w 8 tygodniu, ale chcialabym, zeby lekarz ocenil np. stan i zdrowie szyjki macicy.
Medio, Olinda macie racje, skorka nie warta wyprawki. Tak pytalam z ciekawosci.
Kornasia wydaje mi sie, ze diete rozszerza sie podobnie jak karmionym butla, z ta jednak roznica, ze w pozniejszym wieku. Zaczyna sie tak samo, czyli od marcheweczki i jabluszka, z tym, ze marcheweczka moze uczulac. Podaje sie przy tym duuuzo picia, ja daje wode, by dziecko nie mialo zatwardzen.
Kornasia wydaje mi sie, ze diete rozszerza sie podobnie jak karmionym butla, z ta jednak roznica, ze w pozniejszym wieku. Zaczyna sie tak samo, czyli od marcheweczki i jabluszka, z tym, ze marcheweczka moze uczulac. Podaje sie przy tym duuuzo picia, ja daje wode, by dziecko nie mialo zatwardzen.
hek witam , to dobry pomysl z tym forum.hej, ja sie zastanawiam, czy mozna poprosic o badanie ginekologiczne we wczesnym stadium ciazy. Jestem dopiero w 8 tygodniu, ale chcialabym, zeby lekarz ocenil np. Stan i zdrowie szyjki macicy.
macdalena z wlasnego doswiadczenia wiem , ze przed 12ttc to bedzie trudne , chyba ze sklamiesz . Ja martwilam sie o moja ciaze bo raz juz poronilam wiec poszlam do gp i powiedzialam ze mam plamienie ( ale dodam ze moj gp jest ok )on umowil mnie do szpitala na scan . To nie jest proste bo oni tlumacza sie ,ze do konca i trym nie sa w stanie nic zrobic w razie jakiegos zagrozenia . Zycze powodzenia i jesli sie niepokoisz to probuj moze trafisz na czlowieka.
iza813
mama Szymka i Samuela
ehh tyle sie teraz zlego slyszy o angielskiej sluzbie zdrowia ze ja balabym sie tam rodzic ze ktos cos przeoczy,niedpilnuje itd
wies iza (tez mam tak na imie) to tak jak w polsce zalezy na kogo trafisz , niktore dziewczyny sobie chwala ( nie robia np naciecia krocza bez wyraznych wskazan), inne znowu nie , wiec to zalezy jakie mial kto doswiadczeniaehh tyle sie teraz zlego slyszy o angielskiej sluzbie zdrowia ze ja balabym sie tam rodzic Ze ktos cos przeoczy,niedpilnuje itd
Karolina20
Zaangażowana w BB
Mam nieco mieszane uuczucia w stosunku do tutejszego prowadzenia ciąży, mi np nie podoba się, że późno informują o wynikach krwi czy moczu.
iza813
mama Szymka i Samuela
chathamka masz racje ale rodzic w PL nie bede moze to i lepiej
kamilalopez
Fanka BB :)
Czesc wszystkim.
Makta witaj z powrotem-jak tam twoje malenstwo???????:-)
Dlaczego wziecie becikowego jednoczesnie w Anglii i Polsce jest nie zgodne z prawem?Ja chcialam tak zrobic ale nie wiedzialam ze mozna miec przez to problemy
Apropo rodziny tutaj to fajnie jest miec kogos-dzieki temu ze moj N ma tu rodzine nie mieszkamy teraz na ulicy po moich problemach z landlordem tylko chwilowo przeprowadzilismy sie do nich
Makta witaj z powrotem-jak tam twoje malenstwo???????:-)
Dlaczego wziecie becikowego jednoczesnie w Anglii i Polsce jest nie zgodne z prawem?Ja chcialam tak zrobic ale nie wiedzialam ze mozna miec przez to problemy
Apropo rodziny tutaj to fajnie jest miec kogos-dzieki temu ze moj N ma tu rodzine nie mieszkamy teraz na ulicy po moich problemach z landlordem tylko chwilowo przeprowadzilismy sie do nich
reklama
Podziel się: