reklama
M
Monika1213
Gość
Hej dziewczyny
ja narazie w dwupaku ,ale jesli mi na kolejnej wizycie potwierdzą to juz niedługo bo okolo 10-15 marca na cesarkę ,
niestety dwa razy dziennie mam zastrzyki z insuliną ,we wtorek kolejna wizyta a w następny jeszcze jedno usg . by potwierdzić czy wszystko ok i czy już wyciągnąć juniora czy za chwilkę
Tajchi spokojnej drogi i miłego wypoczynku
ja narazie w dwupaku ,ale jesli mi na kolejnej wizycie potwierdzą to juz niedługo bo okolo 10-15 marca na cesarkę ,
niestety dwa razy dziennie mam zastrzyki z insuliną ,we wtorek kolejna wizyta a w następny jeszcze jedno usg . by potwierdzić czy wszystko ok i czy już wyciągnąć juniora czy za chwilkę
Tajchi spokojnej drogi i miłego wypoczynku
alex3meyer
Matka gagatka
Czesc :-)
Monika- no to fajnie, ze juz niedlugo rozwiazanie....:-) Trzymaj sie dzielnie....:-)
Fasoleczka- nic sie nie martw na zapas, nic nie jest przesadzone, badz dobrej mysli- to najwazniejsze...
Medio- a co u Ciebie? Jak chlopaki?
A ja za chwile gdzies sie rusze, jakos dzisiaj pozno sie wybieram, ale Oliwier troche mi plany pokrzyzowal, bo zawsze spi w wozku, jak wychodzimy, a teraz padl mi wczesniej. No to juz go nie budzilam....niech spi. A slonko u nas sliczne, wiec za chwilke wyjdziemy, chocby na troche, na dlugo nie, bo potem obiadek musze mu dac i cos widze, ze wszystko mi sie dzsiaj poprzesuwa....
Monika- no to fajnie, ze juz niedlugo rozwiazanie....:-) Trzymaj sie dzielnie....:-)
Fasoleczka- nic sie nie martw na zapas, nic nie jest przesadzone, badz dobrej mysli- to najwazniejsze...
Medio- a co u Ciebie? Jak chlopaki?
A ja za chwile gdzies sie rusze, jakos dzisiaj pozno sie wybieram, ale Oliwier troche mi plany pokrzyzowal, bo zawsze spi w wozku, jak wychodzimy, a teraz padl mi wczesniej. No to juz go nie budzilam....niech spi. A slonko u nas sliczne, wiec za chwilke wyjdziemy, chocby na troche, na dlugo nie, bo potem obiadek musze mu dac i cos widze, ze wszystko mi sie dzsiaj poprzesuwa....
A
asinka_z
Gość
Cześć
Monika1213: do 10 marca to chyba nie poczekam na Ciebie
Fasoleczka: głowa do góry będzie dobrze zobaczysz
Monika w zeszłym tygodniu wysłałam (w sobotę) na becikowe i dzisiaj dostałam list, że pieniądze zostaną przelane na konto 23 lutego. Myślałam, że to dłużej potrwa a tu takie zaskoczenie.
Idę poleżeć trochę bo skurcze mnie dobiją mam co 7 min ale wody nie odeszły. Maluszek w brzuchu szaleje. Odezwę się wieczorkiem
Monika1213: do 10 marca to chyba nie poczekam na Ciebie
Fasoleczka: głowa do góry będzie dobrze zobaczysz
Monika w zeszłym tygodniu wysłałam (w sobotę) na becikowe i dzisiaj dostałam list, że pieniądze zostaną przelane na konto 23 lutego. Myślałam, że to dłużej potrwa a tu takie zaskoczenie.
Idę poleżeć trochę bo skurcze mnie dobiją mam co 7 min ale wody nie odeszły. Maluszek w brzuchu szaleje. Odezwę się wieczorkiem
fasoleczka- glowa do gory... zobaczysz bedzie dobrze kochana... nie martw sie na zapas...
kochane dwupaki!!!!!!!!! zycze wszystkiego dobrego i szybkiego rozwiazania... trzymajcie sie mamusie juz niedaleko do konca...wiem ze te ostatnie dni sa okropne no ale juz tuz tuz.... buzka dla was i glaski dla dzieciaczkow...
kochane dwupaki!!!!!!!!! zycze wszystkiego dobrego i szybkiego rozwiazania... trzymajcie sie mamusie juz niedaleko do konca...wiem ze te ostatnie dni sa okropne no ale juz tuz tuz.... buzka dla was i glaski dla dzieciaczkow...
Medio
Fanka BB :)
Alex u mnie chłopaki ok, Krzyś w poniedziałeku już idzie do szkoły, po feriach. Karolek ma się dobrze, kochany z niego maluszek. Zamówiłam mu matę edukacyjną, bo bardzo już lubi oglądac wszytsko może mu się spodoba.
A Oliwierk ładnie Ci je, nie grymasi?
A Oliwierk ładnie Ci je, nie grymasi?
fasoleczka
Medino sloneczko--mielismy pobrana krew razem najpierw on pozniej JA..
i czekamy na wyniczki....niby jakis tydzien..
dziekuje za slowa otuchy.
Dzisiaj dostalismy working tax credit lol
Moj to taki maly SNOBIK )))
biedaczek chce oszczedzic a ja uwielbiam wydawac....
wiec wlasnie mykamy do netto hehee(z braciszkiem)
Wydawanko to jest to........
i czekamy na wyniczki....niby jakis tydzien..
dziekuje za slowa otuchy.
Dzisiaj dostalismy working tax credit lol
Moj to taki maly SNOBIK )))
biedaczek chce oszczedzic a ja uwielbiam wydawac....
wiec wlasnie mykamy do netto hehee(z braciszkiem)
Wydawanko to jest to........
reklama
fasoleczka
hehe ale byscie widzialy mojego jak zostawia mi karte to ma strach w oczach....
hehhee
I powtarza zebym nie szalala hehe
Biedak zostawil karte i poszedl do pracy napewno pracuje w stresie hehe
nigdy niewie ile bedzie na koncie jak wroci hehhhe
hehhee
I powtarza zebym nie szalala hehe
Biedak zostawil karte i poszedl do pracy napewno pracuje w stresie hehe
nigdy niewie ile bedzie na koncie jak wroci hehhhe
Podziel się: