reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne na Wyspach

Fasoleczka Twój mąz ma rację, nie martw się na zapas, masz miec jakieś badania, czy teraz tylko mąż?
Asinka wiem co czujesz juz tuz tuz, wytrzymaj jeszcze.

reklama
Hej dziewczyny
ja narazie w dwupaku ,ale jesli mi na kolejnej wizycie potwierdzą to juz niedługo bo okolo 10-15 marca na cesarkę ,
niestety dwa razy dziennie mam zastrzyki z insuliną ,we wtorek kolejna wizyta a w następny jeszcze jedno usg . by potwierdzić czy wszystko ok i czy już wyciągnąć juniora czy za chwilkę
Tajchi spokojnej drogi i miłego wypoczynku

Czesc :-)
Monika- no to fajnie, ze juz niedlugo rozwiazanie....:tak::-) Trzymaj sie dzielnie....:-)
Fasoleczka- nic sie nie martw na zapas, nic nie jest przesadzone, badz dobrej mysli- to najwazniejsze...:tak:
Medio- a co u Ciebie? Jak chlopaki?

A ja za chwile gdzies sie rusze, jakos dzisiaj pozno sie wybieram, ale Oliwier troche mi plany pokrzyzowal, bo zawsze spi w wozku, jak wychodzimy, a teraz padl mi wczesniej. No to juz go nie budzilam....niech spi. A slonko u nas sliczne, wiec za chwilke wyjdziemy, chocby na troche, na dlugo nie, bo potem obiadek musze mu dac i cos widze, ze wszystko mi sie dzsiaj poprzesuwa....:sorry2:

Cześć
Monika1213: do 10 marca to chyba nie poczekam na Ciebie:tak:
Fasoleczka: głowa do góry będzie dobrze zobaczysz

Monika w zeszłym tygodniu wysłałam (w sobotę) na becikowe i dzisiaj dostałam list, że pieniądze zostaną przelane na konto 23 lutego:-D. Myślałam, że to dłużej potrwa a tu takie zaskoczenie.:baffled:

Idę poleżeć trochę bo skurcze mnie dobiją mam co 7 min ale wody nie odeszły. Maluszek w brzuchu szaleje. Odezwę się wieczorkiem

fasoleczka- glowa do gory... zobaczysz bedzie dobrze kochana... nie martw sie na zapas...

kochane dwupaki!!!!!!!!! zycze wszystkiego dobrego i szybkiego rozwiazania... trzymajcie sie mamusie juz niedaleko do konca...wiem ze te ostatnie dni sa okropne no ale juz tuz tuz.... buzka dla was i glaski dla dzieciaczkow...

Alex u mnie chłopaki ok, Krzyś w poniedziałeku już idzie do szkoły, po feriach. Karolek ma się dobrze, kochany z niego maluszek. Zamówiłam mu matę edukacyjną, bo bardzo już lubi oglądac wszytsko może mu się spodoba.
A Oliwierk ładnie Ci je, nie grymasi?

Medino sloneczko--mielismy pobrana krew razem najpierw on pozniej JA..
i czekamy na wyniczki....niby jakis tydzien..

dziekuje za slowa otuchy.

Dzisiaj dostalismy working tax credit lol:-D:-D:-D:-D

Moj to taki maly SNOBIK :))))
biedaczek chce oszczedzic a ja uwielbiam wydawac....
wiec wlasnie mykamy do netto hehee(z braciszkiem)
Wydawanko to jest to........

Fasoleczka to trzymam kciuki za wyniki, no ja tez lubię czasem tracić kaskę na zakupkach)

fasoleczka- to tak jak moj on tez strasznie oszczedza... ja znow wydaje jak szalona... ale ktos musi nie????

reklama
hehe ale byscie widzialy mojego jak zostawia mi karte to ma strach w oczach....
:nerd: hehhee

I powtarza zebym nie szalala hehe:sorry2:

Biedak zostawil karte i poszedl do pracy napewno pracuje w stresie hehe:-D:-D:-D

nigdy niewie ile bedzie na koncie jak wroci hehhhe

Do góry