reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężarne/Mamy 2010 Pruszków/Piastów-poznajmy się! :)

ankach tak bywa.
Ja o tym przedszkolu w parku nie słyszałam opinii, o tym drugim słyszałam, trochę dzieci znajomych chodziło.
Najgorsze opinie mają te przy potuliku państwowe.

Jak się kiedyś uda nam spotkać na spacerze to Ci opowiem kilka ciekawych historii ;-).
Na otwartym nie będę pisać.

Jakby było ciepło to może być przyszły tydzień.

reklama
Z chęcią posłucham, te instytucje żądzą sie swoimi własnymi i często zupełnie niejasnymi prawami.

A że robi się coraz cieplej to i na spacery większa ochota. Przyszły tydzień może być. Dzisiaj widziałam już pierwsze nieśmiałe listki na krzaczorach żywopłotu :):):)

Ja dziś po wczorajszym wypadzie do Warszawy jakoś nie miałam siły na długie spacery ;-).
Wyciągnęliśmy się z domu dopiero koło 14 i do 15.30 pospacerowaliśmy.
Ale głównie bliziutko. Wreszcie znalazłam gdzie ten paczkomat jest koło nas.
Zamówiłam książki w merlinie i w necie znalazłam mapkę z której wynikało, że on jest super blisko a ja za chiny nie mogłam zlokalizować.
I już teraz wiem, że ten paczkomat jest 10m po za strefą mojego zapuszczania się hahaha.
Bo ja jakoś koło stacji benzynowej za lidlem nie spaceruję od strony Wojska Polskiego.
Tam zawsze pełno samochodów i ten chodnik nie zachęca.
Bywam często w okolicy stacji ale w piekarni od strony osiedla.

ehh to był tydzień pełen wrażeń - wpadl do nas niespodziewany ale miły gość - i dziś już pojechał :)

A jutro mamy szczepionkę Maciusia, nareszcie się dowiem ile ten mały klocek już waży :-D

Witam! Cóż za wątek znalazłam :D
Ja w Pruszkowie mieszkam od urodzenia Szymka - właściwie od wyjścia z nim ze szpitala :p W bloku przy rondzie na Powstańców, tam często bytujemy na placu zabaw przed blokiem :)
Zbliża się lato, może się kiedyś z którąś z Was spotkam przez przypadek :)

Dobra - powróciłam.
Jagoda - jestem teraz do świąt dostępna i mam nadzieję, że pogoda się ustabilizuje, bo na Śląsku ostatnie 3 dni tak wiało, że nie chodziliśmy na spacery mimo słonka. Dziś mam zamiar wyruszyć znów na osiedlowe cudne chodniki :) Może się umówimy na najbliższe dni - chociaż ponoć ma padać... Ach co za los!
Co do waszej dyskusji żłobkowo-przedszkolnej - brrr... koszmar te formalności, kolejki itd. My jak na razie o tym nie myślimy - Krzysiu ma 4,5 miesiąca, na nianię nas nie stać, więc pozostaje mi siedzieć w domu.
Krzych zasnął - idę się położyć też, bo mały wstaje coraz szybciej - dziś ok. 5! Na szczęście leży grzecznie i się nie awanturuje :
Rysica - witaj!

reklama
Do góry