reklama
Przecież powinna do Ciebie przychodzić położna, zadzwoń najpierw do niej i to pokaż ona Ci powie co to i czy wymaga wizyty
Mi po pierwszym porodzie strasznie wszystko ropialo w środku i na zewnątrz, położna kazała strzykawka wstrzykiwać do środka riwanol i pomogło, obeszło się bez lekarza
Mi po pierwszym porodzie strasznie wszystko ropialo w środku i na zewnątrz, położna kazała strzykawka wstrzykiwać do środka riwanol i pomogło, obeszło się bez lekarza
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
@akinoM222 usunęłam zdjęcie z Twojego postu, to forum jest miejscem ogólnodostępnym i naprawdę sporo tutaj trolli.
akinoM222
Fanka BB :)
Dziękuje Wam za rady, oczywiście dzisiaj załatwię sprawę z lekarzem. Ból ból naprawdę nie do wytrzymania i chciałam „porady” ze tak powiem od razu. To forum ciążowe i myślałam ze zdjęcie napiętego krocza nie wywoła aż takiego szumu… sama szukałam zdjęć takich prawdziwych w internecie żeby porównać i nic nie znalazłam. Nie bądźmy wszyscy tacy ą ę bo czasami takie posty mogą komuś pomoc chociażby psychicznie bo może akurat ktoś miał identycznie i okaże się ze to nic takiego… w każdym razie jeszcze raz dziękuje.
blanny
Fanka BB :)
Kochana, właśnie o to chodzi. Ktoś napisze, że tak miał i nic mu nie było. I Ty się uspokoisz, będziesz zwlekać z wizytą u lekarza, bo ktoś tak miał i było ok. A u Ciebie nie będzie. Dostaniesz zakażenia, sepsy i umrzesz, bo nie poszłaś w porę po pomoc medyczną tylko zwlekałaś.Dziękuje Wam za rady, oczywiście dzisiaj załatwię sprawę z lekarzem. Ból ból naprawdę nie do wytrzymania i chciałam „porady” ze tak powiem od razu. To forum ciążowe i myślałam ze zdjęcie napiętego krocza nie wywoła aż takiego szumu… sama szukałam zdjęć takich prawdziwych w internecie żeby porównać i nic nie znalazłam. Nie bądźmy wszyscy tacy ą ę bo czasami takie posty mogą komuś pomoc chociażby psychicznie bo może akurat ktoś miał identycznie i okaże się ze to nic takiego… w każdym razie jeszcze raz dziękuje.
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
To nie jest kwestia szumu, tutaj raczej takie zdjęcia nie są dobrze widziane głównie z powodu tego, że na forum może wejść każdy i można się zdziwić, że później zdjęcia krocza fruwają w internecie.Dziękuje Wam za rady, oczywiście dzisiaj załatwię sprawę z lekarzem. Ból ból naprawdę nie do wytrzymania i chciałam „porady” ze tak powiem od razu. To forum ciążowe i myślałam ze zdjęcie napiętego krocza nie wywoła aż takiego szumu… sama szukałam zdjęć takich prawdziwych w internecie żeby porównać i nic nie znalazłam. Nie bądźmy wszyscy tacy ą ę bo czasami takie posty mogą komuś pomoc chociażby psychicznie bo może akurat ktoś miał identycznie i okaże się ze to nic takiego… w każdym razie jeszcze raz dziękuje.
Podziel się: