reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciepły kącik naszych pociech :)

sylwia super pokoik

a my wkoncu wzieliśmy sie za pokój malej w sobote zaczeliśmy tworzyc i katury już są dziś może reszte farb pokupuje i dokonczę PICT1676.jpg

reklama
dzieki dziewczyny :D
ilonka ale super! pochwal nam sie jak skonczysz obrazek, juz wiem ze bedzie cudny!!
mandrzejczuk to powiem Ci jeszcze ze zyrandol na pilota, slonce sie swieci a planety kreca wokol :p hihi najpierw moj ubzdural sobie ze u Oskara ma byc cos takiego i juz wiec trzeba bylo przetrzepac caly internet i sie wkoncu znalazl odpowiedni :) kupilam nowke za 50zl od kobiety ktorej syn uznal to za nieudany prezent :/ tym lepiej dla mnie :D na opakowaniu jest naklejka sklepu toys r us.

pokaże pokaże tylko kurcze musze sie na miasto bujnąć po farby bo u mnie na osiedlu neistety nie ma takowych ehhh a malowanko by juz dzis bylo

reklama
Do góry