Miałam też parkę stamtąd i krótką pikowaną na jesień i jakąś jeszcze. Jeśli chodzi o sklep to jest w porządku.A inne kurtki z tej strony kojarzysz? Przyznaję, że wcześniej nie widziałam, a zaczęłam przeglądać ofertę i chyba zaryzykuję kupienie. Ale krótszej.
reklama
Mnie nie, potrafię w niej wykonać trochę pracy fizycznej. Pewnie to kwestia tego, że dużo pod ubierasz, no ale jak Ci zimno to zrozumiałe.Ja mam coś tego typu właśnie, ale co chwilę mi przeszkadza, jak chcę podbiec albo kucnąć przy dzieciach
Jak ma być ciepło to zdecydowanie płaszcz z alpaki. Modnie, ciepło i wygodnie... niestety nie będzie tanio. Jeśli któraś się zdecyduje to przez zakupem trzeba koniecznie przeczytać Link do: Jak rozpoznać płaszcz z alpaki? 9 wskazówek - BeStyle
Te za kilkaset złotych alpakę to mają tylko w nazwie, za prawdziwą alpakę trzeba zapłacić około 3000 złotych w górę, także to dla zamożniejszych osób. Polecam jednak choćby z czystej ciekawości i porównania przymierzyć taki płaszcz
Te za kilkaset złotych alpakę to mają tylko w nazwie, za prawdziwą alpakę trzeba zapłacić około 3000 złotych w górę, także to dla zamożniejszych osób. Polecam jednak choćby z czystej ciekawości i porównania przymierzyć taki płaszcz
Podziel się: