reklama
wrteszcie wrocilam po swietach ;D
Kunda to tak jak u nas. Filip ma juz ciemiaczko 0,5-0,5. dlaczego idziecie na usg glowki?? my tez bylismy,pomimo tego,ze neurolog mowil,ze nie da sie zrobic ze wzgledu na male ciemieczko. ale udalo sie chyba dzieki dobremu sprzetowi. Filip ma torbielke w glowce.
Kunda to tak jak u nas. Filip ma juz ciemiaczko 0,5-0,5. dlaczego idziecie na usg glowki?? my tez bylismy,pomimo tego,ze neurolog mowil,ze nie da sie zrobic ze wzgledu na male ciemieczko. ale udalo sie chyba dzieki dobremu sprzetowi. Filip ma torbielke w glowce.
wrteszcie wrocilam po swietach ;D
Na ostatnim usg główki wyszło ze macio ma za duzy odstep miedzy mózgiem a czaszka o 2mm. Neurolog powiedział ze to nic takiego i zeby sie nie martwic bo wcale nie musi byc ksiazkowo ale pani od usg kazała nam przyjs na kontrole wiec idziemy. Tylko mam nadzieje ze sie uda bo to ciemiaczko jest małe
reklama
Kunda dlaczego wogóle poszłaś robić USG głóki? Było coś nie tak i lekarz kazał czy tak sama z siebie? Moja Lenusia od urodzenia miala malutkie ciemiaczko. Jedna lekarka nawet postraszyla mnie operacja glowy, prawie sie zalamalam. Teraz juz ma ledwo wyczuwalne ale jakas resztke ma.