reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciekawe zabawy z 3-latkiem

betinamama - u mnie jest dokladnie identycznie!:-Dmoja chowa sie zawsze pod koldre do tego glosno sie smiejac ale co tam i tak uwaza ze sie dobrze schowala:-)..i tez mogla by sie bawic w to calutki dzien!

kasia_z - dzieki za mnostwo propozycji

a co my robimy?oprocz typowych malowanek, plasteliny u nas najlepiej sprawdzaja sie naklejki, czyli te ksiazeczki dla maluchow z naklejkami. Moja moglaby pol dnia sobie wyklejac i rozwiazywac zagadki. kiedys uwielbiala puzzle, nawet dosc trudne jak na jej wiek ale jej przeszlo; uwielbia bawic sie w odgrywanie roznych historii ktore najczesciej podejrzala w bajkach..a i rosnie mi maly sknerus chyba, bo wprost uwielbia wrzucac monety do skarbonki. dostala swoja swinke i 10 razy dziennie ja oproznia i wklada pieniazki spowrotem:-)
poza tym oczywiscie chetnie pomaga, a ze akurat mamy remont w domu, bierze sobie pedzel moczy w wodzie i jezdzi po scianie, niby to malujac. zajecie na godzine a w sumie nie ma balaganu:-D

reklama
chowanie.. ostatnio kuzynka julii (5m-cy) byla 'schowana' na srodku pokoju, a julia oczywiscie 'szukala':tak: nastepnie sama chowala siew widocznym kącie:)
poszukujemy labiryntów, czy ktoś ma pomysl gdzie moze byc ich duuuuzo? mam na mysli takie gdzie paluszkiem/kredką trzeba narysowac droge od np myszki do sera:-D

Do góry