Hejka - polećcie mi proszę ciekawą książkę dla mojej 9 letniej córki , taki prezent chciałaby widzieć pod choinką , a książkę opisała mi tak ; " ma być o dzieciach albo z dziećmi , napisana małymi literami , śmieszna , a obrazki mają nie być kolorowe " - nie mam pomysłu na taką książkę może coś mi doradzicie - liczę na Waszą pomoc
reklama
Mandragora - mój 9 letni syn jest na etapie "Artemisa Fowla" - bohaterem jest irlandzki nastolatek i wróżka - kapitan Holly Nieduża, krasnal - kleptoman Mierzwa Grzebaczek, komendant SKR Juliusz Bulwa i niezwykle mądry centaur Ogierek. Ja przeczytałam już 6 tomów, Kajetan właśnie jest w połowie czwartego. Bardzo fajna akcja, dość specyficzne poczucie humory, ciekawie skonstruowany świat wróżek. To zależy co lubi czytać Twoja córka - oczywiście. My mamy za sobą "Mikołajka", "Pana Samochodzika", "Harrego Pottera" i "Koszmarnego Karolka".
Może "Klub Księżycowej Bransoletki"? http://ksiezycowabransoletka.pl/
Ostatnia edycja:
wiola20121119
Fanka BB :)
czytała Dzieci z Bullerbyn?
olinddaaa87
Początkująca w BB
Wszystko zależy na ile jest dojrzała...Moja siostra ma 12 lat i czytała ostatnio Link do: Harry Potter i Kamień Filozoficzny - J.K. Rowling | Bookownia
Magdaw2020
Początkująca w BB
Spróbujcie "Korniszonek" Grażyny Bąkiewicz. Jest o dzieciach, jest mega śmieszna I bardzo wkreca dzieci. Pozdrawiam
reklama
Zależy co lubi, czym się interesuje itd Z ostatnich pozycji swojemu synowi kupiłam książkę o samolotach i edukacyjną o nazwie "Na dzielenie sposób nowy". Dzięki tej drugiej młody dużo lepiej radzi sobie z matematyką w szkole Zwracaj uwagę co lubi Twoja córeczka, albo co jej będzie służyć, tak najłatwiej wybrać
Podziel się: