reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe zakupy

Bloodykiss

Fanka BB :)
Może w tym temacie będziemy pokazywać/pisać co już kupiłyśmy? Jeszcze mamy trochę czasu, ale mi coraz trudniej nad sobą zapanować :D
Korzystając z okazji, że wybrałam się do Lidla po imbir zakupiłam ciążowe legginsy. Pewnie będę już w Polsce jak będą na mnie pasowały, ale zawsze się przydadzą (no chyba, że okażą się za ciasne zanim brzuch je wypełni) :)

reklama
Może w tym temacie będziemy pokazywać/pisać co już kupiłyśmy? Jeszcze mamy trochę czasu, ale mi coraz trudniej nad sobą zapanować :D
Korzystając z okazji, że wybrałam się do Lidla po imbir zakupiłam ciążowe legginsy. Pewnie będę już w Polsce jak będą na mnie pasowały, ale zawsze się przydadzą (no chyba, że okażą się za ciasne zanim brzuch je wypełni) :)

W Lidlu mają zawyżone rozmiary

A ja zabrałam się dziś z mamą do centrum handlowego i poszłam do pepco po sportowe staniki. Oczywiście wycofane chyba i ani jednego nie było:/ Za to kupiłam spodnie (29zł) z panelami bocznymi z gumki - mam nadzieję że starczą mi do dość późnej ciąży bo się rozciągają w brzuchu na maxa (odginają w dól pod brzuchem). Wzięłam też fajny, ciepły szal-"koc" (25zł)( do uzupełniania luki w kurtce:D ) i super miły sweter (49zł) sięgający przed kolano i z miejscem na arbuza ;) Kolor trochę lipa bo łosoś ... ale jaki milutki i włochaty! :)

Ładnie zaszalałaś :) ja dziś znów gorzej się czułam i dzień spędzony na kanapie... Ale sportowe staniki polecam, mega wygoda i w końcu można normalnie spać w nocy :D

reklama
Do góry