reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciążowe Kłopociki

I nie łapią Cię żadne skurcze????

Ja też sobie popijam jedną dziennie od 2 trymestru i to sypaną bo rozpusczalnej nie lubię. I bez mleka - bo też mi nie smakuje.
Skurczy nie mam wogóle. Więc to chyba nie wina kawki.
Wypłukuje magnezik ale nie w takich śladowych ilościach pita ;-)

reklama
Beza to nie na tym watku ta odp.ale ja nie zycze Ci wczesniejszego porodu i nie chce bys to tak odebrala poprostu pytalam o poprzedni i przy okazji pomyslalam ze moze i ty razem dzidzia sie pospieszy ale juz wypluwam :laugh2:
Ja osobiscie bym nie miala nic przeciwko aby w 37-38 tyg urodzic:tak:
A porod widac mialas blyskawiczny!!
Co do kawy ja pije dwa razy dziennie rozpuszczalna z mleczkiem;-)

Minisia to widze mamy te same marzenia co do tyg porodu:)))) Gdyby to tak mozna było ustawic albo znalesc złoty środek na wywołanie:-D

Ja od września spróbuję z tą malinową herbatką;-) wiesiołkiem itp. na przyspieszenie porodu.

Wy tu o wywolywaniu porodu a ja mam od ponad godziny maly problem, tzn brzuch mi sie stawia co kilka minut:baffled::baffled::baffled::baffled:niewiem co teraz, to nie boli ale ja sie boje i leze....bylam w wannie przed chwila ale nie przeszlo, jak leze tez mi sie robi...:no:

No ja zamierzam skakac na piłeczce juz mam w domku ;-)
Co do herbatki to podobno trzeba by wypic litry by cos dało ale nie wiem tak tylko slyszalam :confused:
No a poza tym sexik, sexik i jeszcze raz sexik:-D:-p ale i to zawodzi niestety:no:
Takze mozna liczyc tylko na nasze maluchy ktore zadecyduja kiedy maja ochote mamusie zobaczyc.

Blond to uwarzaj jednak to moga byc te przepowiadajace wiec nie ma sie co martwic ale i tak lez i sie sprobuj nie denerwowac a samo przejdzie.Ja tak mialam jakis czas temu w nocy ale mnie bolalo

Blond leż spokojnie a w razie czego zadzwoń do tego lekarza co ostatnio z rodziny,
dziewczyny niby mi się w tej ciązy czas dłuży a tu ,już niewidomo kiedy i o rozpakowywaniu mowa....:szok:

reklama
Minisia, Czarna ja pierwsze dziecko urodzilam w 37 tc i w chwili terminu mała miała już 3 tygodnie - super sprawa -teraz też bym tak chciala.

Kaka, Malena ja też uwielbialam kawkę sypaną taką z dwóch łyżeczek, i to 2 dziennie w pierwszej ciąży lekarz mi nie zabronił picia kawy a teraz jakoś mi nie podeszla na początku i już nie piję.

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

Do góry