reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciążowe brzuszki :-)

reklama
u mnie dupsko dalej największe:) wy macie takie fajne brzuszki, takie słodziutkie kuleczki :))

Załączniki

• ciężarówka.jpeg
    ciężarówka.jpeg
    649,8 KB · Wyświetleń: 131
Ajdja uroczy mini brzuszek. Dziewczyny a mi rośnie w zawrotnym tempie... zrobię Wam jutro zdjęcie. A dziś i wczoraj apetyt mam taki ze mogłabym zjeść konia z kopytami.

Paulinko, ślicznie :-)

Mój brzuś gigantyczny się robi. Dziś mnie z Alą na poczcie tłum ludzi przepuścił bez kolejki, pierwszy raz chyba :szok: nie dopytałam tylko, czy ze względu na Alę, czy na wielki brzuch :-D

Paulina sliczny brzusio :-) :)
Kulka ja po Swietach stojac w kkejce do przymierzalni specjalnie rozpielam kurtke i prezylam brzuch, ale nie podzialalo hihihihi nie wiem czy to brakwyfhowania tych kobiet czy stwierdzily jak nowopoznana babeczka na Sylwestra - ze po prostu wiecej zjadlam :-D

Hehe kulka super mi jeszcze sie nie udało skorzystać z przywilejów w ciazy na święta z mężem stanęłam w kolejce dla kobiet w ciazy i dla dzieci i pani z kasy zwróciła mi uwagę co prawda powiedziałam jej ze jestem w ciazy ale wygladała jakby nie uwierzyła [emoji12]w kurtce jeszcze nie widać musze mieć cos dopasowanego żeby ktos zobaczył mój brzuszek

reklama
Mnie w Pl na zakupach mimo że stałam przy normalnej kasie to podeszła pani kierownik i kazała mnie przepuścić :) w Danii nie ma zwyczaju ustępowania starszym czy w ciąży.

Do góry