reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąże bliźniacze 2021-2022

reklama
Ciekawe czy przybędzie tu jeszcze trochę mam 🙂
Odkąd wyszłam ze szpitala to dużo odpoczywam. Zrobię obiad, idę spać. Coś tam ogarnę w chacie, idę spać.
Na szczęście mam pracę, którą w większości mogę wykonywać w domu.
Masz już wybrany wózek? 😄
Myślałam o Bumbleride Indie Twin, ale muszę zrobić jakies zestawienie tych wózków bo zupełnie nie ogarniam czym one się różnią 😅

Hej dziewczyny, byłam na USG w czwartym tygodniu widać było jeden pęcherzyk ciążowy i jeden żółtkowy po dwóch tygodniach pojawił się drugi pecherzyk żółtkowy.. nic moja ginekolog nie powiedziała jeszcze bo cały czas nie ma bicia serca i twierdzi że być może ciąża jest wcześniejsza ... Czy ktoś miał taki przypadek? Jestem przerażona .

U nas również ciąża bliźniacza, 11 tydzień i 3 dni:) mamy 13nasto miesięcznego syna, bardzo liczyliśmy na ciążę podwójną, udało się!

Do góry