reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciąża ?

Witam
Mam nietypowe pytanie otóż mój ostatni okres rozpoczął się 28 lutego ( plamienie ) chociaz niektórzy liczą dopiero od miesiączki i odejmują to plamienie więc wypadło to 1 marca ... skończył mi się 5 ... mój cykl trwa mniej więcej 24-25 dni ...

kochałam się z chłopakiem wczoraj 10.03 i po tym jak spuścił mi się na brzuch mniej więcej 2 minuty po tym wsadził mi palce ze spermą z brzucha do pochwy ... nie wiem czy to było az tak głęboko ale czułam ze jest i czy jest szansa ze przez takie zabawy chłopaka , moze okazac się ze będę w ciąży ?

reklama
Dziewczyny po prostu nie odpisujcie na takie pytania...
Wydaje mi się ze to ciągle jedna i ta sama osoba wciąż zakłada nowe konta i zadaje abstrakcyjne pytania.
Nie ma co nakręcac spirali nienawiści, wyzywać się, ośmieszac.
W końcu przestanie na forum pisać.

Dostała juz dawno temu odpowiedzi na wszystkie "dręczące" ja pytania...
Nie ma już sensu jej juz odpisywać.

Dziewczyny po prostu nie odpisujcie na takie pytania...
Wydaje mi się ze to ciągle jedna i ta sama osoba wciąż zakłada nowe konta i zadaje abstrakcyjne pytania.
Nie ma co nakręcac spirali nienawiści, wyzywać się, ośmieszac.
W końcu przestanie na forum pisać.

Dostała juz dawno temu odpowiedzi na wszystkie "dręczące" ja pytania...
Nie ma już sensu jej juz odpisywać.

Wypraszam sobie tego typu oskarżenia , jestem tutaj nowa osoba nie widzę nic złego w zadaniu tego typu pytania , po to jest to forum żeby ludzie doradzili , pod powiedzieli co zrobić najlepiej
Twoja odpowiedz nie jest , odpowiedzią na moje pytanie
Dobrze jest posadzić o cos człowieka kiedy się nawet go nie zna itp
Brawo dla ludzkiego spoleczenstwa

Wypraszam sobie tego typu oskarżenia , jestem tutaj nowa osoba nie widzę nic złego w zadaniu tego typu pytania , po to jest to forum żeby ludzie doradzili , pod powiedzieli co zrobić najlepiej
Twoja odpowiedz nie jest , odpowiedzią na moje pytanie
Dobrze jest posadzić o cos człowieka kiedy się nawet go nie zna itp
Brawo dla ludzkiego spoleczenstwa
Daj juz spokój...
Cieszy Cię wyzwanie i osmieszanie przez dziewczyny?
Wszystkie Twoje pytania dotyczą tego samego. Spermy w różnych możliwych kompilacjach.
Idź w końcu do lekarza i zacznij się edukować.

Po pierwsze jest to moje pierwsze pytanie na tym forum.
Po drugie sądząc po Tobie sama powinnas tez się edukowac , nie bez przyczyny siedzisz na tym forum hehe
Po trzecie zapisalam się juz do lekarza
Ludzie na prawdę są pojebani , po ta są takie fora żeby zadawać pytania , ale jak ktoś nie rozumie co się do niego pisze , oskarża od razu o jakieś bezpodstawne rzeczy ( może sama jesteś ta dziewczyna która wypisuje jakieś różne dziwne pytania )
Jak byś nie zauważyła jest to forum dla kobiet ciężarnych wiec napisalam tutaj z myślą ze uzyskam jakieś porady itp lecz zostałam jedynie oskarżona posadzona i do tego jeszcze zbluzgana

Po pierwsze jest to moje pierwsze pytanie na tym forum.
Po drugie sądząc po Tobie sama powinnas tez się edukowac , nie bez przyczyny siedzisz na tym forum hehe
Po trzecie zapisalam się juz do lekarza
Ludzie na prawdę są pojebani , po ta są takie fora żeby zadawać pytania , ale jak ktoś nie rozumie co się do niego pisze , oskarża od razu o jakieś bezpodstawne rzeczy ( może sama jesteś ta dziewczyna która wypisuje jakieś różne dziwne pytania )
Jak byś nie zauważyła jest to forum dla kobiet ciężarnych wiec napisalam tutaj z myślą ze uzyskam jakieś porady itp lecz zostałam jedynie oskarżona posadzona i do tego jeszcze zbluzgana
Ehhh... to tyle co Ci mogę napisać.
Nie ma sensu w ogole Tobą z rozmawiać.

reklama
Do góry