reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża

reklama
To nie chodzi o to kiedy kto ma ochotę. Mnie to nie dziwi akurat. Każdy jest inny a do formy tez jedna z nas wróci szybciej a nieraz i 6 tyg. nie wystarcza. Ale dziwne jest dla mnie ze w dzisiejszych czasach jeszcze ktoś wierzy w bajki ze w czasie połogu nie zajdzie się w ciążę albo że jak się karmi piersią to nie może dojść do owulacji. :errr:

Ja się kochałam z mężem jakies cztery tygodnie po porodzie po prostu mój okres krwawienia trwał tylko kilka dni ze względu na intensywny krwawienie przez kilka godzin po porodzie... z leciało co chciało i było ok... po co sobie odbierac tej przyjemnoslści jeśli wszystko jest ok...

reklama
Ja się kochałam z mężem jakies cztery tygodnie po porodzie po prostu mój okres krwawienia trwał tylko kilka dni ze względu na intensywny krwawienie przez kilka godzin po porodzie... z leciało co chciało i było ok... po co sobie odbierac tej przyjemnoslści jeśli wszystko jest ok...
To cos innego. Jesli organizm jest gotowy, no i sie nie krwawi- ale to jest moj warunek konieczny zaznaczam, to pewnie, ze nie ma co sobie odmawiac. Jednak kolezanka krwawila. :)

Do góry