Hej.przychodze z takim pytaniem czy może któraś miała i się skończyło dobrze .A więc dziś mialam plamienie które trwało dosłownie chwilę, nie boli mnie brzuch nic.Pojechalam na pogotowie i nie uzyskałam pomocy jestem w 23 tygodniu ciąży i poszłam dziś prywatnie do innego ginekologa nie miałam już wyjścia to stwierdził że szyjka siw skraca ale nie powiedział ile ani nic itp ale serduszko bije , za tydzień mam swojego lekarza prowadzonego moja ciaze i nie wiem co myśleć to moja trzecia ciaza i w żadnej tak nie miałam. Kazała tylko mi się oszczędzać. Nie wiem co myśleć już
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
No zostaje poczekac na swojego lekarza. Jeżeli nie masz skurczy, brzuch nie boli, to taki epizod mogł się zdarzyć z roznych powodów.Hej.przychodze z takim pytaniem czy może któraś miała i się skończyło dobrze .A więc dziś mialam plamienie które trwało dosłownie chwilę, nie boli mnie brzuch nic.Pojechalam na pogotowie i nie uzyskałam pomocy jestem w 23 tygodniu ciąży i poszłam dziś prywatnie do innego ginekologa nie miałam już wyjścia to stwierdził że szyjka siw skraca ale nie powiedział ile ani nic itp ale serduszko bije , za tydzień mam swojego lekarza prowadzonego moja ciaze i nie wiem co myśleć to moja trzecia ciaza i w żadnej tak nie miałam. Kazała tylko mi się oszczędzać. Nie wiem co myśleć już
Co do szyjki to czy lekarz miał wyniki wcześniejszych pomiarow? Bo jak nie mial to też cięzko tak stwierdzić.
Poczekaj normalnie do wizyty.
Juliaaawe
Miałam podobnie, plamiłam, szyjka się skracała ciągle od 28 tygodnia, finalnie w 36 tyg odeszły mi wody i urodziłam, dużo odpoczywaj, leż plackiem, to serio pomaga ja od tego 28 jedynie leżałam albo w domu albo w szpitalu i udało mi się wytrwać, trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku i abyś dotrwała do terminu
Nie miał na drugich prenatalnych nic nie wyszło a już mialam tak raz to było przez niskie lozysko które później niby się podniosłoNo zostaje poczekac na swojego lekarza. Jeżeli nie masz skurczy, brzuch nie boli, to taki epizod mogł się zdarzyć z roznych powodów.
Co do szyjki to czy lekarz miał wyniki wcześniejszych pomiarow? Bo jak nie mial to też cięzko tak stwierdzić.
Poczekaj normalnie do wizyty.
Nektarynka2
Ja miałam 3 plamienia w ciąży, dostałam na to luteinę w sumie od samego początku a plamienia były z powodu łożyska
Zobaczymy co mój lekarz jeszcze powie .Pojechałam tylko do tamtego żeby sprawdzić czy nic się nie dziejeU mnie to samo. Mniej więcej od 20 tygodnia do końca ciąży miałam plamienia przez przodujące łożysko. Jak masz nisko, to może dawać takie objawy. Ja miałam zalecenie prowadzenia emeryckiego stylu życia, ale nie żeby ciągle leżeć.
reklama