reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża

reklama
Zapytałam, bo wyglada jakby był już wyschnięty. Coś tam świta, ale jakby szara jest ta kreseczka 🤔 więc może to być fabryczna. Chyba najlepiej jak po prostu powtórzysz rano test albo pójdziesz na betę, jeśli chcesz mieć pewność ;)
Te testy chyba to do siebie mają bo juz kiedys zadawalam podobne pytanie i dziewczyna też myślała że odczytywałam wynik po długim czasie. Ale nie. Test zrobiony 3 minuty i to sie pojawiło. Powtórzę rano i zobaczymy :)

Myślę, że jest pozytywny ale wcześnie zrobiony, u mnie tak wyglądał 11 dni po owulacji a z dnia na dzień była coraz ciemniejsza kreseczka

Niektóre testy mają taką kreskę fabryczną, inne tak pokazują wczesną ciążę. U mnie właśnie taką byla pierwsza kreska po plamieniu i beta bodajże wtedy okół 17 wynosiła. Możesz teraz albo poczekać z dwa dni i zrobić kolejny test sikany, albo pójść na betę. Już Twoja decyzja :)

Bete robilam 5 dni po tym teście dokładnie. Tez miałam plamienia 3 dni wtedy.
Najlepiej chyba będziesz widziala na teście za 2/3 dni

reklama
Niektóre testy mają taką kreskę fabryczną, inne tak pokazują wczesną ciążę. U mnie właśnie taką byla pierwsza kreska po plamieniu i beta bodajże wtedy okół 17 wynosiła. Możesz teraz albo poczekać z dwa dni i zrobić kolejny test sikany, albo pójść na betę. Już Twoja
Ten robiłam już kiedyś i była czysta biel przez cały dzień bo z reguły wyrzucam test na wieczór

Do góry